Salut ! Stie cineva de unde pot sa cumpar un motoras pentru deschiderea portbagajului ??? Am un logan din 2005,Laureate,portbagajul este pe cheie si e incomod sa opresc mereu motorul pt a deschide portbagajul.Poate ma puteti ajuta,poate imi trimite cineva,nu stiu... Astept raspunsurile voastre. Va multumesc !!!
Motoras Pt Deschiderea Portbagajului La Logan !!!
Collapse
X
-
-
Originally posted by bagheera View PostAm luat si eu unul cu 5 fire ... problema este montatul ... imi poate recomanda cineva un service in Buc. unde pot sa-l montez ? Am si ''telescopul'' ptr. ridicare. Mersi !
Ca si service bun, iti recomand Seleniu - baetii sunt profesionisti.
Tks.
Comment
-
baghera
cu putina aatentie si ceva cunostinte ,si placere de a mesteri la masina reusesti ....daca ai ceva probleme intreaba ma eu l-am montat si la mine pe un logan din 2005 ( butuc cu cheie vechi ) si la tata pe un logan din 2008 ( butuc cu cheie modeulul nou, cel cu negru)
pentru lamuriri v stau la dispozitieNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
urmeaza sa schimb placutele de frana,imi puteti spune cam cat ma costa un set pentru loganurile cu abs?si ce diferenta e intre cele fara abs,si cele cu abs?daca vreau sa le schimb singur ma pot baza pe tutorialul lui Cristireulea?sau e vreo diferenta?multumesc anticipatLazio SS
Comment
-
Placute frana 60 ron cu senzori (valeo) de schimbat te pot indruma si prin telefon nu dureaza mai mult de 10 min. Mai mult dureaza sa dai si sa pui roata ;)
Originally posted by MareleLupAlb View PostSalutare! Te rog sa-mi spui si mie de unde l-ai achizitionat, sunt interesat.
Ca si service bun, iti recomand Seleniu - baetii sunt profesionisti.
Tks.
Originally posted by bobbyred View Postbaghera
cu putina aatentie si ceva cunostinte ,si placere de a mesteri la masina reusesti ....daca ai ceva probleme intreaba ma eu l-am montat si la mine pe un logan din 2005 ( butuc cu cheie vechi ) si la tata pe un logan din 2008 ( butuc cu cheie modeulul nou, cel cu negru)
pentru lamuriri v stau la dispozitie:popa:
Comment
-
pai la motor ai 2 fire unul al da i la masa (-) si unul la butonul cu releu (+) da ai nevoie si de o bormasinca cu acumulator pt montaj
cand te hotarasti anunta ma si te ajut daca e .......Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Deci din 5 fire, cate are actuatorul folosesc doar 2 ? Si este adevarat ca daca apas de 2 ori pe butonul de deschidere a masinii (cel de pe cheie) se deschide portbagajul ? Adica apas odata de descuie si a doua oare se deschide ... ?!
Pai in week-end acum, daca se poate.:popa:
Comment
-
Foarte interesant ce spuneti voi aici si as vrea si eu... dar am o mica intrebare: se poate face acest lucru si la modelele cu buton... cum am eu?Attached Files
Comment
Comment