Am un Logan Ambition si unul din lucrurile ce nu imi plac la el sunt oglinzile. Intrebarea mea (daca stie cineva) unde as putea sa gasesc si cu cat niste oglinzi de Prestige. Am cautat si am intrebat in stanga in dreapta si singurul loc unde am gasit e la reprezentanta si costa in jur de 500 ron bucata si mi se pare cam ... exagerat.
Oglinzi de Prestige
Collapse
X
-
cred ca te-ar ajuta acest post.
acum am observat, sint negre cele de pe MCV. tu le vrei in culoarea masinii, adica albastru mineral, asai?
oricum, ii poti da un PM la Silviu_79 si intrebi daca poate aduce si la ce baniLast edited by crististreulea; 17 January 2008, 21:49.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Poti pune si olglinzi de MCV/VAN care sunt la fel cu cele de Prestige, numai ca sunt negre si mai ieftine.
Comment
-
-
La Silviu_79 de pe forum.
Comment
-
Originally posted by digedags View PostMersi, dar tocmai asta era intrebarea : UNDE ??
Comment
-
Originally posted by digedags View PostAm un Logan Ambition si unul din lucrurile ce nu imi plac la el sunt oglinzile. Intrebarea mea (daca stie cineva) unde as putea sa gasesc si cu cat niste oglinzi de Prestige. Am cautat si am intrebat in stanga in dreapta si singurul loc unde am gasit e la reprezentanta si costa in jur de 500 ron bucata si mi se pare cam ... exagerat.
si cele de sedan 300lei
0722351778
Comment
-
Si montatul la ele este simplu sau e complicat?
Comment
-
E ceva mai complicat, trebuie date fetele de usi jos.
Comment
-
Cele de MCV, cu reglare manuala sunt 85 euro/bucata la dealer.
Comment
-
Originally posted by digedags View PostAm un Logan Ambition si unul din lucrurile ce nu imi plac la el sunt oglinzile. Intrebarea mea (daca stie cineva) unde as putea sa gasesc si cu cat niste oglinzi de Prestige. Am cautat si am intrebat in stanga in dreapta si singurul loc unde am gasit e la reprezentanta si costa in jur de 500 ron bucata si mi se pare cam ... exagerat.
vezi la silviu_79 pe forum are de vanzare,si eu am cumparat de la el unele chestii,este promt si f.f.f.f.f.f.f..f.f.f.f.f..f.f serios
trimite i un pm si te rezolva
vezi ca are si instalateie pt ele si joy.si oricum nu te duce la suma care ai spus o tu....
incearca
multa baftaNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment