Oglinzi de Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzi de Prestige

Am un Logan Ambition si unul din lucrurile ce nu imi plac la el sunt oglinzile. Intrebarea mea (daca stie cineva) unde as putea sa gasesc si cu cat niste oglinzi de Prestige. Am cautat si am intrebat in stanga in dreapta si singurul loc unde am gasit e la reprezentanta si costa in jur de 500 ron bucata si mi se pare cam ... exagerat.
    Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Poti gasi si mai ieftine, dar fara degivrare.

Comment

cred ca te-ar ajuta acest post.
      acum am observat, sint negre cele de pe MCV. tu le vrei in culoarea masinii, adica albastru mineral, asai?
      oricum, ii poti da un PM la Silviu_79 si intrebi daca poate aduce si la ce bani
      Last edited by crististreulea; 17 January 2008, 21:49.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Poti pune si olglinzi de MCV/VAN care sunt la fel cu cele de Prestige, numai ca sunt negre si mai ieftine.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cu 500 ron gasesti perechea de oglinzi prestige electrice si degivrate dar trebuie sa stii unde sa cauti

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
            cu 500 ron gasesti perechea de oglinzi prestige electrice si degivrate dar trebuie sa stii unde sa cauti
            Mersi, dar tocmai asta era intrebarea : UNDE ??
            Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

La Silviu_79 de pe forum.

Comment

Originally posted by digedags View Post
                Mersi, dar tocmai asta era intrebarea : UNDE ??
                Daca ai amici prin Bucuresti, pune-i sa se duca prin Vitan, gasesti acolo oglinzi de MCV la bisnitari la 100-150 de lei cu degivrare (probabil furate), sau in targ unde le gasesti la 200-250 lei, si pune-i sa ti le trimita prin curier...

Comment

Am un Logan Ambition si unul din lucrurile ce nu imi plac la el sunt oglinzile. Intrebarea mea (daca stie cineva) unde as putea sa gasesc si cu cat niste oglinzi de Prestige. Am cautat si am intrebat in stanga in dreapta si singurul loc unde am gasit e la reprezentanta si costa in jur de 500 ron bucata si mi se pare cam ... exagerat.
                  daca nu ai gasit pot sa te ajut eu cu oglinzi mcv-350 lei setu
                  si cele de sedan 300lei
                  0722351778

Comment

diferenta intre oglinzile de mcv/van si cele de prestige este ca alea de prestige au capac(partea vopsita) iar celelalte sunt dintr`o bucata
                    silviu_79 are oglinzi de prestige electrice incalzite si degivrate la pretu de 380 ron setu
                    vb cu el si te rezolva

Comment

Si montatul la ele este simplu sau e complicat?
                      Reparaţii maşini de spălat și Frigidere,
                      Magazin Piese de Schimb.
                      www.facebook.com/ElectroteknikPag

Comment

E ceva mai complicat, trebuie date fetele de usi jos.

Comment

Da niste oglinzi de mcv/van cu reglaj manual cat costa, nu ma deranjeaza sa le reglez cu mana, vreau doar oglinzile mai mari puse pe un sedan.

Comment

Cele de MCV, cu reglare manuala sunt 85 euro/bucata la dealer.

Comment

vezi la silviu_79 pe forum are de vanzare,si eu am cumparat de la el unele chestii,este promt si f.f.f.f.f.f.f..f.f.f.f.f..f.f serios
                              trimite i un pm si te rezolva
                              vezi ca are si instalateie pt ele si joy.si oricum nu te duce la suma care ai spus o tu....
                              incearca
                              multa bafta
                              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google