Oglinzi de Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sarumana de raspunsuri, lui silviu_79 i-am zis dar nu aduce oglinzi cu reglare manuala, nu prea ma intereseaza cele electrice reprezinta un lucru mai putin care se poate strica,dar poate ma razgandesc.

Comment

Astazi am cumparat de la un baiat din Mioveni oglinzi MCV cu reglare manuala,250 roni.Cu ocazia montajului am descoperit in usa,trei suruburi cu care se fixeaza oglinda,cred ca ia tremurat mana lu' ala care a facut montajul,si ia fost sila sa le recupereze,zdranganea ceva de cand am cumparat masina si la 3 ani descoper aceste suruburi.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by Errors View Post
        Sarumana de raspunsuri, lui silviu_79 i-am zis dar nu aduce oglinzi cu reglare manuala, nu prea ma intereseaza cele electrice reprezinta un lucru mai putin care se poate strica,dar poate ma razgandesc.
        Vezi la claudiubpp.eu de la el le-am cumparat...le-am montat singur,si s-au potrivit de minune.Vezi poza din avatar.

Comment

@dan.gutu: Probabil ca la montaj le-au scapat suruburile acolo si nu le-au mai scos.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ok,merci pentru indicatii, o sa vb.cu claudiubpp sa vad daca aduce.Si ar mai fi o chestie de unde as putea cumpara suruburile care tin bara din fata cele care se vad cand ridici capota de la motor si cele care tin plasticele de la clanta usii in interior, niste cretini la un service auto au prins plasticele de la usi cu suruburile de la bara fata si in plus de asta mi-au mai lasat 2 -3 suruburi prin masina care habar nu am de unde sunt.
            Last edited by Errors; 21 March 2008, 12:48.

Comment

Surub bara fata: 7703008162 - 1,5 lei/bucata
              Surub maner usa: 7703004181 - 6 lei/bucata

Se iau de la dealer.

Comment

Daca schimb oglinzile electrice pe masina cu unele de prestige exista posibilitatea sa ami taie garantia daca nu fac inlocuirea la service autorizat?

Comment

Iar incepeti cu garantia? Am zis de n'shpe mii de ori ca nu se intampla nimic.

Comment

Mar interesa si pe mine oglinzi de prestige pe Kiss fm-ul meu, dar daca sar putea sa fie vopsite in culoarea bej sable
                    stitzi pe cineva? Si la ce pret ar fi setu?

Comment

1.000 lei/set, la dealer. Si vopsirea se face ulterior.

Comment

Intreabal pe silviu_79

Comment

oglinzi electrice MCV noi originale la 150 ron/bucata!!! dati pm cei care sunteti interesati si va pun in contact cu persoana
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

are un baiat pe forum florin_dnf oglinzii de prestige noi la 300 ron ...

intentionez sa imi pun si eu oglinzi de prestige ... am inteles ca daca le lovesti se sparg mult mai repede decat cele de ph1 ...este adevarat?
                            Last edited by Dany_DNY; 24 February 2010, 19:16. Reason: Automerged Doublepost
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Mecanismul oglinzilor este asemanator, deci nu cred ca sunt probleme sa se sparga mai usor. Oricum, oglinzile electrice negre complete se gasesc pe aftermarket la un pret de pana in 120 lei/bucata

Comment

Bunaseara! In prezent am un logan 1.4 varianta laureate din 2005 adica primul model. M-ar interesa si pe mine un set de oglinzi modelul prestige dar daca se poate culoarea sa fie rosie . Si sa imi spuneti cam ce mai trebuie facut la masina ca sa functioneze degivrarea. Multumesc anticipat!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google