Sarumana de raspunsuri, lui silviu_79 i-am zis dar nu aduce oglinzi cu reglare manuala, nu prea ma intereseaza cele electrice reprezinta un lucru mai putin care se poate strica,dar poate ma razgandesc.
Oglinzi de Prestige
Collapse
X
-
Astazi am cumparat de la un baiat din Mioveni oglinzi MCV cu reglare manuala,250 roni.Cu ocazia montajului am descoperit in usa,trei suruburi cu care se fixeaza oglinda,cred ca ia tremurat mana lu' ala care a facut montajul,si ia fost sila sa le recupereze,zdranganea ceva de cand am cumparat masina si la 3 ani descoper aceste suruburi.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by Errors View PostSarumana de raspunsuri, lui silviu_79 i-am zis dar nu aduce oglinzi cu reglare manuala, nu prea ma intereseaza cele electrice reprezinta un lucru mai putin care se poate strica,dar poate ma razgandesc.
Comment
-
@dan.gutu: Probabil ca la montaj le-au scapat suruburile acolo si nu le-au mai scos.
Comment
-
Ok,merci pentru indicatii, o sa vb.cu claudiubpp sa vad daca aduce.Si ar mai fi o chestie de unde as putea cumpara suruburile care tin bara din fata cele care se vad cand ridici capota de la motor si cele care tin plasticele de la clanta usii in interior, niste cretini la un service auto au prins plasticele de la usi cu suruburile de la bara fata si in plus de asta mi-au mai lasat 2 -3 suruburi prin masina care habar nu am de unde sunt.Last edited by Errors; 21 March 2008, 12:48.
Comment
-
Surub bara fata: 7703008162 - 1,5 lei/bucata
Surub maner usa: 7703004181 - 6 lei/bucata
Se iau de la dealer.
Comment
-
Iar incepeti cu garantia? Am zis de n'shpe mii de ori ca nu se intampla nimic.
Comment
-
1.000 lei/set, la dealer. Si vopsirea se face ulterior.
Comment
-
are un baiat pe forum florin_dnf oglinzii de prestige noi la 300 ron ...
intentionez sa imi pun si eu oglinzi de prestige ... am inteles ca daca le lovesti se sparg mult mai repede decat cele de ph1 ...este adevarat?
Comment
Comment