Se găsesc pe undeva acele căpăcele de protecţie din plastic ale barelor transversale ? Trebuia sa apara intr-o buna zi un concetatean care sa-mi fure si mie un capacel pentru a si le completa pe ale sale.
Căpăcele Bare Transversale
Collapse
X
-
-
ibuzescu imi pare rau de ce ai patit. vezi ce faci dar sa nu furi si tu de la altu. ca ajungem intr-un cerc vicios. avem pe unu vyoangel , el a fost primu caruia i s-au furat , dar negheob fiind a ales sa fure de la altu si de atunci sa deschis cutia pandorei e ca un lant asa se fura unu de la altu intrerupe lantu te rog ca sa nu ajunga si la mine.
acum serios cauta pe la dezmembrari.
eu nu am reusit sa le scot
mai are cineva schema cu codurile.
sigpic
Comment
-
Varianta pe care am folosit-o eu e urmatoarea: am bagat spuma poliuretanica in barele transversale iar dupa uscare am acoperit capetele cu tub termocontractibil adeziv , cu pereti grosi, de culoare neagra ( se gaseste la magazinele de materiale electrice ). Lucrarea arata destul de bine, iar in mers a disparut zgomotul cauzat de curentii de aer ce trec prin barele transversale fara capace.
Comment
-
La mine a fost mai amuzant. Ca si tie, si mie mi-a disparut un capael de la o bara. Chestia e ca s-a intors (azi m-am uitat ca stiam canu mai e si l-am vazut la locul lui). Poate am avut noroc si nu s-a potrivit la cine pusese ochiul pe el si a avut macar la urma ceva bun simt si la returnat.Ratacit in spatiu...
Comment
-
Comment