Căpăcele Bare Transversale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Căpăcele Bare Transversale

Se găsesc pe undeva acele căpăcele de protecţie din plastic ale barelor transversale ? Trebuia sa apara intr-o buna zi un concetatean care sa-mi fure si mie un capacel pentru a si le completa pe ale sale.
    sigpic

Nu se gasesc nicaieri, eu am sa le lipesc, cu superGlue! Ori gasesti altceva sa bagi in gaurile alea, ori furi de la altul (ies foarte usor daca nu-s lipite).

Comment

ibuzescu imi pare rau de ce ai patit. vezi ce faci dar sa nu furi si tu de la altu. ca ajungem intr-un cerc vicios. avem pe unu vyoangel , el a fost primu caruia i s-au furat , dar negheob fiind a ales sa fure de la altu si de atunci sa deschis cutia pandorei e ca un lant asa se fura unu de la altu intrerupe lantu te rog ca sa nu ajunga si la mine.
      acum serios cauta pe la dezmembrari.
      eu nu am reusit sa le scot
      mai are cineva schema cu codurile.

sigpic

Comment

Neah, mi se pare meschin, nedemn, de domeniul Ferentari. O să caut prin târg la Vitan, cine ştie..
        sigpic

Comment

Varianta pe care am folosit-o eu e urmatoarea: am bagat spuma poliuretanica in barele transversale iar dupa uscare am acoperit capetele cu tub termocontractibil adeziv , cu pereti grosi, de culoare neagra ( se gaseste la magazinele de materiale electrice ). Lucrarea arata destul de bine, iar in mers a disparut zgomotul cauzat de curentii de aer ce trec prin barele transversale fara capace.

Comment

E bună ideea cu tub termocontractibil dar ca orice tub are două capete, unul intră pe bară dar pe cel din exterior cum îl închizi ?
            sigpic

Comment

La mine a fost mai amuzant. Ca si tie, si mie mi-a disparut un capael de la o bara. Chestia e ca s-a intors (azi m-am uitat ca stiam canu mai e si l-am vazut la locul lui). Poate am avut noroc si nu s-a potrivit la cine pusese ochiul pe el si a avut macar la urma ceva bun simt si la returnat.
              Ratacit in spatiu...

Comment

de necrezut, Aleluia !
                sigpic

Comment

care sunt capacelele alea ca nu imi dau seama? o poza ceva?
                  fara linkuri externe in semnatura

Comment

vreau si eu sa stiu care sunt barele alea
                    1.2 TSI

Comment

http://www.dacia.ro/servicii-pentru-...-pavilion.html
                      grosso modo, cam aşa arată
                      sigpic

Comment

unii nu stiau... nici eu nu stiam!! trebuai specificat ca barile de pe plafon
                        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

Just, scăparea mea; căpăcelele de protecţie ale barelor transversale de pavilion.
                          sigpic

Comment

corect, uitasem sa mentionez si eu
                            Ratacit in spatiu...

Comment

Tubul termocontractibil se muleaza pe capatul barei de pavilion si nu trebuie inchis, deoarece in bare am introdus in prima faza spuma poliuretanica.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google