Cosmetice Auto PRO-Contra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cosmetice Auto PRO-Contra

Ce produse folositi la intretinerea masinii?Geamuri tapiterie etc?

pentru tapiterie - huse
    pentru geamuri interior - orice solutie de curatat geamuri
    pentru bord - laveta cu microfibre pentru ca strange foarte bine praful. nu-l ung cu tot felul de uleiuri pentru ca s-ar aduna si mai mult praf
    pentru mocheta - aspirator
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

pt.fete de usi si bord-interior cleaner dupa care dau cu silicon cu efect mat antistatic
      materialul de carpa il sterg cu carpetin curata f.bine
      pt.chedere,elementele de plastic de la bari si cauciucuri protectant de la prox
      pt caroserie polish prevent pt. zgarieturi si ceara formula1 dau pe toata caroseria
      pt.geamuri scotch-brite sterge f.bine fata de alte produse dupa care folosec o carpa de microfibra glass care nu lasa nici un fel de urme pe geam

Comment

Tapiterie Flash de la MA-FRA sau Pulimax detergent universal tot de la MA-FRA. Pentru geamuri Rain X de la Sonax, dupa utilizate nu mai scartzaie stergatorele si apa sta brobonata. Pentru exterior polish 3M, Fast&Black de la MA-FRA pentru cauciucuri, Splendorlega pentru curatat jantele. Ar mai fi si altele dar nu imi amintesc acum.
        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

intrebare cum se aplica ceara ? am vazut nu stiu pe unde ca dadeau cu alcool pe caroserie (nu o matuieste ?) si pe urma lustruiau cu o laveta pe care puneau putina cera care avea consistenta unui sapun...deci ?

Comment

Depinde de ceara; Cea mai intalnita este ceara lichida- un amestec de substante care sunt legate intr-o solutie. Se aplica pe masina curata si degresata cu un burete atingand cu el in puncte nu cu miscari circulare ca atunci cand speli. Dupa uscare se lustruieste manual cu lavete din microfibra sau mecanizat cu burete de finisare 3M.
            Cu cat e mai scump produsul cu atat compozitia e mai bogata in "ceara" si efectul mai interesant si mai de lunga durata.

Cine are bani si masina sa merite foloseste ceara solida - exista un intreg procedeu de pregatire, intindere si lustruire pe care mi-e greu acum sa il dezvolt mai ales ca ceara asta solida depaseste usor venitul lunar al multora dintre noi

Comment

Produse pentru geamuri,sampon auto,silicon auciucuri ,tapiterie ... folosesc numai MA-FRA de care sunt foarte multumit . Numai ca se gaseste cam greu.
              sigpic

Comment

servetele umede pt. uz casnic de la mag. plus ...sunt foarte bune pt. tapiterie , bord ,fete usi , chedere...

Comment

multumesc Soran cred ca o ceara lichida mai ieftina e ok macar sa tina cateva spalari oricum e mai buna decat nimic undeva pana in 50-70 de lei e ok si daca se aplica usor e si mai bine

Comment

@ felix Intreaba-ma si pe mine cand ai nevoie de ceva de la Mafra.
                    @radu_cornel sunt bune atata timp cand stergi praful, cand ai o pate pe tapiterie nu o scoti fara detergent specializat sau spuma activa;
                    @user 2000 Ceara ieftina: http://www.daciashop.ro/cosmetice-auto/ceara-carlux

Comment

De recomandat ceara pasta e cea mai buna,prevent formula1.

Comment

Originally posted by Soran View Post
                        . Pentru geamuri Rain X de la Sonax, dupa utilizate nu mai scartzaie stergatorele si apa sta brobonata. .
                        Rain X nu e facut de Sonax, au si ei un water replllent dar cu alta denumire. Eu am luat cel similar de la ABRO, 8 lei.
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by user2000 View Post
                          intrebare cum se aplica ceara ? am vazut nu stiu pe unde ca dadeau cu alcool pe caroserie (nu o matuieste ?) si pe urma lustruiau cu o laveta pe care puneau putina cera care avea consistenta unui sapun...deci ?
                          Alcoolul este pentru degresare si se foloseste alcool izopropilic diluat.

Comment

@einstein1984 - ma refeream la Sonax store, acolo parca am vazut rain x.

Pentru curatare / degresare si pregatire pentru tratamentele ulterioare sau chiar pentru folie puteti utiliza asa ceva: http://www.daciashop.ro/cosmetice-au...t-SonaxPremium Are rezultate bune dar necesita ceva munca pentru efectuarea corecta a tratamentului.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google