Am deschis acest topic ptr. a compara preturile pieselor la magazinele din Bucuresti, exceptie reprezentantele.Eu am cumparat filtru de polen din ala de Buzau cu 22LEI din Auchan Titan.
Preturi Piese Magazine Din Bucuresti
Collapse
X
-
buna ziua.poate ma ajuta cineva cu niste preturi ptr filtru de ulei ,aer,bujii,placute frana,cheie de bujii,cheie filtru ulei.Deasemenea ma intereseaza ce cheie i-mi trebuie sa desfac sa curga uleiul uzat.poate i-mi spuneti si o locatie mai ieftina unde gasesc toate acestea.Daca cineva a schimbat si distributia cu toate curelele si pompa de apa,de curand sa mi spuna si mie pretsi loc .multumesc
Va rog sa-mi spuneti si mie daca la al 3 -lea schimb de ulei in loc de elf 10w-40 bag 5w-30 sau 5w-40 are ceva.ce parere aveti? multumesc
--------------------------------------------------------------------------------
Comment
-
Originally posted by danutzddd View Postbuna ziua.poate ma ajuta cineva cu niste preturi ptr filtru de ulei ,aer,bujii,placute frana,cheie de bujii,cheie filtru ulei.Deasemenea ma intereseaza ce cheie i-mi trebuie sa desfac sa curga uleiul uzat.poate i-mi spuneti si o locatie mai ieftina unde gasesc toate acestea.Daca cineva a schimbat si distributia cu toate curelele si pompa de apa,de curand sa mi spuna si mie pretsi loc .multumesc
Va rog sa-mi spuneti si mie daca la al 3 -lea schimb de ulei in loc de elf 10w-40 bag 5w-30 sau 5w-40 are ceva.ce parere aveti? multumesc
--------------------------------------------------------------------------------
filtru aer: 15-50 de lei
placute de frana: 30-400 de lei
bujii: 7-60 de lei / bucata
cheie bujii: 5-30 de lei
cheie filtru ulei: 10-70 de lei
Preturile sunt aproximative cu +/- -urile de rigoare.
Referitor la preturile manopera distributie/schimbulei/ulei, foloseste functia Search ca sunt thread-uri destule de unde sa-ti faci o idee.
Iti recomand ulei 5w30 sau 5w40, ceva mai bune conform fiselor tehnice.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eurofil?!?!?
Originally posted by tertius View Postsi un filtru de ulei Eurofill la 6.20 ron
Daca o sa il intretii numai cu filtre din astea o sa ii canti vesnica pomenire
Originally posted by ioonell View Postcumparat ieri filtru aer man 42 de lei si filtru ulei man 18 lei
Eu am luat setul acela "filtru aer+filtru ulei+filtru polen" cu vreo 53 lei parca in Decembrie.
Mann nu mai e ce a fost... Au inceput si ei sa faca low-cost-uri pentru a face fata concurentei. M-am convins de noua lor calitate cu un filtru de aer pentru Astra G a fratelui.
Comment
-
piese de orgine Bucuresti
Salut,
imi poate indica cineva un magazin sau mai multe, in Bucuresti, unde sa gasesc piese de origine la preturi decente. ( preferabil prin Militari sau zona Foisorul de foc)
Ma intereseaza un set de filtre: motorina, ulei, aer, polen, si 4L de Dacia Oil plus 10W40.
Multumesc.
Comment
-
Am gasit un site cu placute de frana si filtre auto. Imi puteti spune care sunt bune pentru Logan (Laureate 1.6 din 2005)
Placute de frana: http://www.sculedescule.ro/categorie...placute-frana/
filtre auto: http://www.sculedescule.ro/categorie...eatured&page=1fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
partener
salut,
din pacate nu sunt partener,(doar detin si eu un astfel de card), insa opnia mea este ca procentul/castigul tau este unul nesemnificativ pentru acele valori...oricum, daca te intereseaza un produs anume pentru masina din semnatura, da-mi de stire si iti pot oferi(zic, eu) niste preturi imbatabile(noi).
toate cele bune!
Comment
Comment