Sistem anti furt - blocator schimbator viteze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sistem anti furt - blocator schimbator viteze

Defend Lock este un sistem de blocare mecanic a schimbătorului de
    viteze, care datorită yalei rezistente si de calitate, blochează
    schimbătorul de viteze în poziŃia de marsarier, schimbarea treptelor de
    viteză fiind astfel imposibilă.
    Este dedicat pentru fiecare model de autoturism in parte, nu afecteaza garantia masinii, se ofera o garantie de 1000 Euro in cazul furtului auto.
    Montajul dureaza aprox 1h si se poate face oriunde in tara datorita colaboratorilor nostrii de pe tot teritoriul tarii.
    Pentru mai multe informatii, va stau la dispzitie.

Poze ? pret ?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

posteaza ceva poze si un pret,pentru logan
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

pretul este de 99 euro+tva+montaj(10-20 euro) iar referitor la poze, am sa postez ceva poze cu un sistem montat pe logan;)

Comment

ok astept-am
          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Sunt prea ''mari'' pozele, nu le pot incarca, daca vreti intram pe mess si va trimit poze....stima!

Comment

le poti micsora...si in banalul paint.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mess id:daciandefend

Comment

Aici vinzi aici ar trebui sa postezi si pozele.Daca a primit cineva pozele pe mess sa le micsoreze si sa le urce.

Comment

Asta am gasit eu,din pacate e in "pasareasca".
                    Aici pt Romania.
                    Attached Files
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

mersi D-FENS, poza este f buna, exact asa vine montat sistemul...

Comment

Originally posted by dacian_84 View Post
                        pretul este de 99 euro+tva+montaj(10-20 euro) iar referitor la poze, am sa postez ceva poze cu un sistem montat pe logan;)
                        Sefule, pe saitul oficial este ceva de genul 245 Euro (cu tot cu montaj) !
                        Care este pretul real ca eu unul sunt interesat rau! Au incercat sa-mi sparga masina de 2 ori.

Sarbatori fericite!

Comment

daca hotul vrea so fure intai trebuie sa treaca peste cip si peste blocarea mecanica a volanului si daca deja a trecut de alea trece si de sistemu asta. deci faceti casco si atat in rest degeaba.

plus ca faci o reclama un anunt undeva unde nu trebuie , topicul asta trebuia la bursa
                          Last edited by SoNyKeL; 3 April 2010, 16:29. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                            daca hotul vrea so fure intai trebuie sa treaca peste cip si peste blocarea mecanica a volanului si daca deja a trecut de alea trece si de sistemu asta. deci faceti casco si atat in rest degeaba.

plus ca faci o reclama un anunt undeva unde nu trebuie , topicul asta trebuia la bursa
                            crezi ca este asa de greu de furat? am mai intrebat si eu diversi si in mod surprinzator un logan se fura in aprox 4 minute cu tot cu cip si blocarea mecanica a volanului.
                            sunt de accord ca nici un sistem nu este perfect, dar mai multe insumate ....
                            oricum, prefer sa previn decat sa tratez.

Comment

Se fura ele masini de zeci de mii de euro in cateva minute,de Logan ce sa mai zic?
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google