Sistem anti furt - blocator schimbator viteze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by D-FENS View Post
    Se fura ele masini de zeci de mii de euro in cateva minute,de Logan ce sa mai zic?
    D-FENS, ce parere ai de sistemul prezentat in acest topic? tks

Comment

Eu zic ca e ok.Nu stiu care o fi pretul adevarat....Mai depinde si de asta.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

astia fura s-klasse-uri , serii 7 si alte dinastea scumpe...si un logan mare inginerie o fi ..

Comment

Originally posted by Loganu View Post
          astia fura s-klasse-uri , serii 7 si alte dinastea scumpe...si un logan mare inginerie o fi ..
          Corect !!!

Dacian, as aprecia daca poti sa-mi spui un pret corect.

Sarbatori fericite tuturor!

Comment

Pentru Logan pretul este exact cel care vi l-am spus, 99 euro+tva+montaj(aprox 10-20 euro). Intradevar pretul oficial este mai mare, dar sa fim sinceri, nu poti compara o masina de 8000 de euro cu una de 18000......si referitor la ce s-a mai postast aici, va garantez ca nu se poate face comparatie intre acest sisem montat pe timoneria schimbatorului de viteze, si cip-ul de la motor sau blocajul de volan....

Comment

Originally posted by dacian_84 View Post
              Pentru Logan pretul este exact cel care vi l-am spus, 99 euro+tva+montaj(aprox 10-20 euro). Intradevar pretul oficial este mai mare, dar sa fim sinceri, nu poti compara o masina de 8000 de euro cu una de 18000......si referitor la ce s-a mai postast aici, va garantez ca nu se poate face comparatie intre acest sisem montat pe timoneria schimbatorului de viteze, si cip-ul de la motor sau blocajul de volan....
              Ok, cum fac sa-mi montez si eu? Precizez ca sunt din Bucuresti. Tks.

Comment

Lasa-mi un nr de telefon sau intra pe id-ul meu daciandefend, si stabilim ziua cand mergi la montaj la unul din dealerii nostrii din Bucurest.

Comment

hotii nostri nu fura logan.......sunt mult mai pretentiosi

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google