Punte Spate MCV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Punte Spate MCV

Salut
    Am nevoie de o punte spate de MCV cea veche e cu tamburi ,dar am inteles ca sunt si echipate cu discuri ... adevarat sa fie ? ca nu mi-a venit a crede cand am fost intrebat de un dealer de sh "de care sa fie? tambur sau disc ?". Voi ce stiti ? Si vis a vis de asta ma intereseaza daca pot face modificarea respectiva ... in loc de tambur sa pun disc
    Cu multumiri
    Markus29

eu stiu ca-s tamburi pe spate la mcv pe toate motorizarile.

Comment

acum te aud prima data de discuri pe spate , la varianta ambiance ,7 locuri este tot cu tamburi dar ,poate sa-ti confirme un posesor de mcv cu echipare full......... dar nu cred sa aiba discuri pe spate.
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

La logan nu sunt discuri pe spate la nici o varianta!

Comment

La MCV NU se pun discuri pe spate, nici la Duster NU au pus discuri pe spate ...

Comment

cu siguranta dealerul nu a stiut despre ce vorbeste sau nu stim noi ceva??
            sigpic

Comment

Salut.
              Se poate pune punte de megane,am vazut la cineva pe acest forum.
              Cred ca mai trebuiesc facute niste modificari,nu stiu in ce anume consta
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

poate..dar nu punte originala DACIA
                sigpic

Comment

Asta in nici un caz
                  Nu au ajuns inca la aceasta performanta de a pune,o amarata de punte pe spate
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

Nu au pus ei pe duster discuri pe spate...dar pe logan nici atat.

Comment

si cam care ar fi motivatia din spatele introducerii discurilor pe puntea spate la o masina ca logan?

Comment

Nu exista dicuri spate la Logan sau Mcv din fabrica. Posibil pentru export dar nu cred.
                        Am vazut MCV cu discuri pe spate si stiu din auzite ca frana mult mai bine.

Bafta
                        nimeni nu moare virgin, viata ne .... pe toti
                        mazda 3 / logan 1.5 dc

Comment

se poate pune, am un prieten care a pus de pe nu stiu ce renault, a luat butuc cu fuzeta cu disc cu tot , singura modificare a facut-o la cablul de frana de mana ca ceva nu se potrivea. Totul a fost simplu ca avea o berlina fara ABS , la un model cu ABS lucrurile cred ca se complica rau ca nu se mai potriveste. oricum cred ca e mult mai fiabil loganul asa cum e , treci de suta de mii de km si nu schimbi tamburi sau saboti pe cand in cazul puntii cu discuri precis schimbi 2 randuri de placute si poate si un rand de discuti pana la 100k km , deci costurile de intetinere s-ar face simtite
                          Pain brings out the truth in us all...
                          ...how much truth can you stand?

Comment

Lasati masina asa cum a facut-o producatorul. Chiar daca are tamburii pe spate, sunt mai mari ca la Logan berlina. Pe scurt este calculat sistemul de franare si respecta standardele de siguranta.
                            Montarea unor discuri ca asa are x si efectul placebo ca franeaza mai bine nu face nimic altceva decat poate duce la o dezechilibrare de franare intre punti ... si santul, copacul, parapetul il aduce mult mai aproape. Apropo frana pe disc = frana pe tambur pana se incinge, apoi tamburul pierde - eu inca nu am vazut tambur sa friga la un condus normal, chiar cu o tenta sportiva (si daca frige sunt curios ce fac discurile ).

Acum ca este iarna afara si suprafetele sunt ba cu mazga, ba curate, ba cu zapada ... conteaza mult sa fie in parametrii (aveti grija ca si abs-ul si ebv-ul au fost configurate dupa acesti parametrii).
                            Am zis si eu parerea mea, daca vreti ceva mai bun vindeti si cumparati megane, laguna, vw, toyota ... dar sa o cumparati asa cum ati dori, nu cheala si apoi ciocanul pe ea pentru asa zisul tunning

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google