Portiera Fata Dreapta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Portiera Fata Dreapta

Buna ziua,
    Sunt posesorul unui logan 1.4 mpi , de curand am avut un incident in care un domn cu o f mare alcoolemie a intrat in portiera fata dreapta distrugando in mare parte.
    Intrebarea mea, daca este lovita mai poate fi indreptata... este foarte lovita.
    Intrebarea 2 : in ce pret ajunge o portiera fatza dreapta logan ?
    Va multumesc.

Recomandat este sa o inlocuiesti. Pretul se ridica in jurul sumei de 1700-2000lei.

Comment

Nici sa nu-ti treaca prin cap sa o mai intrepti, inlocuiestio fara discutie ! Eu sper sa ai si Casco, nu?

off topic - Sp!ke , tu ce ai facut ai rezolvat-o pe a ta?
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

Iti recomand sa o inlocuiesti, costa 200 euro o usa fara vopsire. Cu totul se duce pe la 1500 lei cum zicea Sp!ke.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

AI casco sau o faci pe asigurare.......... sau tu ai fost de vina in accident???

Comment

Originally posted by FLORYN View Post
            ....
            off topic - Sp!ke , tu ce ai facut ai rezolvat-o pe a ta?
            Astazi mi-au vopsit usa noua, astept sa ma sune sa o schimbe.

Comment

scz.. k ma bag k musca in... dar dak el avea o alcolemie asa mare si el e de vina... dc nu o faci pe asigurare ?

Comment

Chiar asa, trebuie sa o faci pe RCA-ul lui, nu ?
                Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

probabil ca cei de la asigurari aproba mai usor inlocuirea cand e vorba de casco decat cand e vorba de rca,avand in vedere ca pt casco se platesc mult mai multi bani

Comment

am mai ziso si ma repet... daca unu te loveste si e beat , si el e vinovat voi nu beneficiati de RCA-u lui ptr ca e beat... la fel si cu casco , daca voi loviti masina si va gaseste cu alcoolemie nu veti beneficia de despagubiri

sigpic

Comment

SoNyKeL are dreptate RCA-ul cade daca esti baut, ramane sa il dai in judecata pentru despagubire (asa ar trebui)
                      Auras - trebuia sa i faci niste gauri inainte sa o duci la poze la asigurare ca este un aliniat in cele multe care le-ai semnat la sigurare in care sunt obligati sa o schimbe daca este gaurita
                      Numai bine !!!
                      sigpic

Comment

Asta cu gaurile e ceva asa o lege nescrisa , parerea mea , dar omu zice ca e destul de sifonata... sau nu ne referim tot la primu post?

sigpic

Comment

Este total imoral si mai ales PENAL PENAL PENAL sa incerci sa obtii foloase necuvenite dintr-un accident!!!!!
                          solutia tehnica referitoare la acest reper o poata da inspectorul de dauna de la societatea unde ai casco in colaborare cu inginerul de la service. Nu-ti recomand sa o gauresti ptr ca daca avariile nu reies din dinamica accidentului nu o sa primesti nicio despagubire. Daca nu ai casco trebuie sati reparatia la service si sa-i ceri despagubiri vinovatului. Daca refuza, il dai in judecata.Piesa inlocuita (daca este cazul) o pastrezi pentru proba la dosar in cazul in care intervine un expert tehnic autorizat pentru pronuntare expertiza.
                          Mult noroc!

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google