Instalatie Spalare Parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Instalatie Spalare Parbriz

mi s-au rupt furtunasele acelea prin care circula lichidul de parbriz iar duzele cred ca ori s-au blocat ori lichidul de parbriz nu mai circula cu suficienta presiune incat sa arunce apa prin ambele gaurele. ideea este ca nu stiu unde sa gasesc niste furtunase de genul asta si eventual niste duze, fara a fi nevoie sa schimb tot ansamblul(motoras etc)

la magazinul de piese auto
    http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

Sau la dezmembrari! ;)
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

furtunase de perfuzii noi de la spital ,daca ai pe cinevqa acolo .

Comment

Cumperi de la magazinul de piese auto furtunas pentru stropitorile de parbriz...e vreo 10-15 lei am impresia apoi montezi un filtru pe traseul furtunaselor iar daca vrei sa schimbi duzele cu altele care stropesc tip perdea poti folosi duze de Skoda...si astfel nu vei mai avea probleme cu instalatia de spalat parbrizul
          O discutie despre instalatia de spalat parbrizul gasesti aici.
          Succes.
          sigpic

Comment

pentru ce e filtrul ala acolo? sa filtreze ce ? lichidul de parbriz ? sau are o supapa unisens si nu permite lichidului de dupa filtru sa se intoarca in bazin,eventual sa fie presiune mereu in circuit ?

Comment

Da...sa nu permita mizeriei din rezervor sa ajunga in duzele de spalat parbrizul.Nu are supapa unisens.
              sigpic

Comment

Ambele tipuri de duze in paralel.In stanga duza originala Astra H, in dreapta duza de Insignia.Windscreen washers Insignia on Astra H.Original and Insignia.F...

credeti ca se potrivesc duzele de la insignia pe logan? ati incercat cu alte duze? imi place foarte mult cum stropesc (mai mult pulverizeaza) si impreuna cu o pereche de stergatoare mai "de firma" poti avea mereu un parbriz curat...
                http://www.facebook.com/groups/posesoriLogan/

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google