If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cutie sigurante / relee compartiment motor
cadru motor
radiator motor
portfuzeta stanga fata
brat suspensie stanga fata
bara fata
element inkidere stanga fata
traversa extrema
far stanga
aripa stanga fata
deflector stanga fata
radiator ac
planetara stnga fata
Va salut! Este cred pentru prima oara cand scriu pe acest forum desi sunt inscris de ceva vreme. Caut o planetara stanga de logan 1.4MPI din 2006. Ma intereseaza de unde as putea sa o cumpar SH. Am cautat pe net si la telefon mi-au raspuns doar persoane din afara bucurestiului desi am cautat anunturi din Bucuresti. Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie raman recunoscator.
Am văzut în târg kit accesorii pentru 1.4MPi cu ac+servo "de origine" la 220 de lei. Chiar or fi de origine sau sunt făcături ? că e prea mare diferenţa faţă de ce preţuri sunt la magazine.
eu am vazut duminica in vitan placute de origine in cutie renault la 50 de lei si filtru aer la 15 lei tot in cutie renault.iar discurile de frana no name la 100 de lei setul neventilate or fi bune de ceva?
Voi nu ati inteles nici acum ca 100% din piesele din Vitan nu sunt de origine? Tot ce se vinde acolo este contrafacut. Cred ca si faina de la merdenele e no name adusa din turcia.
Mai bine apelezi la un magazin si iei piese de calitate, dar fiecare merge pe barba lui.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment