If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu stiti cam cat costa un pamatuf din ala din bumbac cred care il inmoi in motorina sa stergi masina de praf??
sau daca stiti din galati de unde pot sa il iau si la ce pret. ms mult!
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Nu stiti cam cat costa un pamatuf din ala din bumbac cred care il inmoi in motorina sa stergi masina de praf??
sau daca stiti din galati de unde pot sa il iau si la ce pret. ms mult!
Nu te risca sa dai cu motorina pe caroserie, mai ales daca e metalizata! Se matuieste in timp!In Vitan e 10 lei .
difuzorul spate se gaseste la dealer ... daca iti spun pretul ... uiti ca iti doresti asa ceva ... daca vrei cu adevarat pm andrei si iti va raspunde prin bunatatea sa
difuzorul spate se gaseste la orice dealer dacia ... daca iti spun pretul ... iti trece de difuzoare de logan ... daca vrei cu adevarat pm andrei si iti va raspunde prin bunatatea sa
Am gasit Loganul in parcarea din fata blocului avariata la capota fata (usoara infundare prin calcarea cu talpa). Avand casco, am dus-o in service; intre timp autorii au fost prinsi (minori la 15-16 ani) iar parintii lor au fost deacord sa-mi plateasca daunele; intre timp am vb cu cei de la casco sa opresca dosarul, iar repartiile sa le platesc eu cu banii de la parinti. As dori sa aflu cam cat m-ar costa (banuiesc ca vor indrepta capota si o vor vopsi + manopera). S-au strans 1200 RON. Sa fie deajuns?
Am gasit Loganul in parcarea din fata blocului avariata la capota fata (usoara infundare prin calcarea cu talpa). Avand casco, am dus-o in service; intre timp autorii au fost prinsi (minori la 15-16 ani) iar parintii lor au fost deacord sa-mi plateasca daunele; intre timp am vb cu cei de la casco sa opresca dosarul, iar repartiile sa le platesc eu cu banii de la parinti. As dori sa aflu cam cat m-ar costa (banuiesc ca vor indrepta capota si o vor vopsi + manopera). S-au strans 1200 RON. Sa fie deajuns?
iti ajunge, eu am schimbat capota cu totul, si am vopsit-o si cu manopera si toate alea, pe casco, a costat cam 1100, e drept ca in ianuarie 2007, oricum preturile nu difera fata de atunci
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment