Originally posted by danyel
View Post
Accesorii Logan 1.4MPI, 1.6MPI, 1.5DCI
Collapse
X
-
@bluee daca ai fransiza mare nu se merita sa-l schimbi pe casco.
Desi nu strica sa mergi in service pentru constatare ca e posibil sa ai ceva si pe la radiatoare, in special la intercooler, caz in care e de preferat casco.
tot setul de radiatoare (aer, AC si apa), cu manopera este peste 8000 leisigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Multi zic ca sa se taie suportii de berlina ca sa mearga la bara de MCV, uitati diferenta dintre suportii de proiectoare :
SP_A1087.jpgsigpic
Comment
-
caut tubulatura spate logan,imi puteti spune de unde sa-mi fac rost,vinde cineva...Last edited by shtrumphy83; 8 January 2011, 17:18.live to ride
Comment
-
problema cablu acceleratie
Am un Logan Laureate din 2005, 20.000 KM. De ceva timp imi merge accelerata, cand vreau sa schimb vitezele(nu conteaza in ce sens), ,se accelereaza suplimentar(un zgomot intens) si am observat ca in momentul in care apasam pedala de ambreiaj, urca acul de la turometru.
Cu motorul oprit am calcat pedala de acceleratie la maxim si aceasta nu revenea la pozitia initiala. Am constatat ca daca trag de cablul de acceleratie din zona de unde iese din manson, in apropiere de clapeta de acceleratie, acesta se trage usor, dar nu mai revine la forma initiala(intins). Revine doar daca il imping manual, fara a intampina totusi vreo rezistenta!
Am auzit de la un prieten ca exista "un aparat" cu care se pot modifica km. in bord, mai precis se poate creste nr. de km. din bord, fara a parcurge efectiv acesti km!
Ma poate clarifica cineva? Cum functioneaza si daca poate fi sesizata actiunea acestuia la o eventuala evaluare(mai specifc o data, km in plus!
Comment
Comment