gasesti la bursa cu 25 lei
Accesorii Logan 1.4MPI, 1.6MPI, 1.5DCI
Collapse
X
-
Degeaba vorbiti de preturile mari, inseamna ca nu cunoasteti cat de cat preturile pentru alte marci.
Comment
-
Ma intereseaza si pe mine un pret pt simeringul de la distibutie de fapt nu pret ca nu poate sa coste mult ...ce ar trebui sa caut ca am inteles ca au fost unele cu probleme!!!MultumescIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Azi am cumparat de la un magazin de piese dacia un set de paravanturi pentru logan berlina.Le-am montat conform schemei din pachet si acum am probleme mari cu geamurile fata.culiseaza greu si se misca ciudat fata-spate.Ati mai patit asa cava?
Comment
-
Da toti o patesc de aceea vor sa scape de ele,mai ales cei care au gemurile electrice pentru ca forteaza motorasul pana cand o sa iasa fum din el.Pana a iesi fum din el o sa se arda siguranta.Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
Comment
-
baieti imi trebe si mie maneta de la faruri aia ce are si functie pentru proiectoare,ca le am in casa si sa le pun,dar mie frica sa merg sa intreb cat costa la dacia maneta aia,aveti idee cam cat ar costa?dati un PM sau cum vreti voi
si mai ceva,cat costa eleronu special delogan ala micut ce se lipeste de portbagaj MERSI
si mai ceva,cat costa eleronu special delogan ala micut ce se lipeste de portbagaj MERSI
Comment
-
Originally posted by A|ecKs View PostSalut stie careva cat ma costa freonul pt. Ac si de unde pot cumpara ?
@Claudiu Flo: Costa 125 euro maneta si 75 euro eleronul.
@mns: Satelitul de comanda costa 50 euro si e compatibil doar cu modelele Philips.
NU MAI POSTATI AICI CERERI DE PRET/COD PENTRU PIESELE DE SCHIMB!
Tot ce se gaseste pe masina la cumparare (indiferent de echipare) e piesa de schimb, ceea ce se monteaza ulterior e accesoriu, nu le mai confundati!
Comment
-
salut!
stie cineva cat costa suportul pt ochelari? (vezi poza)
merci!!Attached Files
Comment
Comment