presupun ca asta
Accesorii Logan 1.4MPI, 1.6MPI, 1.5DCI
Collapse
X
-
Da, ciudat, eu nu am primit trusa cu sigurante si becuri. Nimeni nu primeste presuri, sunt accesorii. Ce ai pe praguri, ornamente de cauciuc pe care scrie Dacia?
Comment
-
Dap, presurile sunt accesorii.
Comment
-
Originally posted by calinutzaDar setul de becuri si sigurante de rezerva nici eu nu le-am primit la ridicarea masinii. Ale naibii economii fac si eiMulta lume, putini oameni...
Comment
-
Au oprit aia stingatorul si ti-au dat trusa de becuri. )
Comment
-
Trebuie sa aiba trusa medicala, stingator, triunghi reflectorizant si daca mai vrea delaerul sa-ti mai dea si trusa de becuri si sigurante. Tu o iei de la Meridian si nu o sa aiba sigur trusa de becuri si sigurante.
Comment
-
Originally posted by marian630ropana la urma stie cineva concret ce trebuie sa aiba in dotare...
Trusa de prim ajutor, triunghi reflectorizant, stingator si un set de sigurante. Nimic mai mult, nimic mai putin. Adica pe toate astea le am trecute in PV-ul de predare a masinii. Nici urma de becuri. Restul, respectiv covorasele si celelalte accesorii le-am cumparat separat tot de la dealer. Dupa nici o luna a trebuit sa mai imi iau un stingator ca ala (original) expirase deja. Cam asta...
aaa, era sa uit, mi-au mai dat cric, coarba si cheie pt.capacele de la roti
Nu mai posta succesivLast edited by 1.5 DCI; 17 April 2007, 15:38.
Comment
-
eu n-am primit nici trusa,nici stingator..nici triunghi...acu 2 ani cand am cumparat masinaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Ventor: Daca negociai un pic cu dealerul primeai si presurile gratis.
Comment
-
vreau si yo ornamentele de la faruri!http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
Comment