Accesorii Logan 1.4MPI, 1.6MPI, 1.5DCI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by danyel View Post
    Am un sfat pentru cei cu geamuri electrice:NU MONTATI PARAVANTURI...strica macaraua...ok...
    Are cineva idee unde gasesc stickerele de culoare neagra(tip Prestige) pentru stalpii portierelor?
    Nu vreau sa crezi ca tin neaparat sa te contrazic , dar eu am montate paravanturi si nu am nici un fel de probleme cu geamurile. Functioneaza foarte bine. In mod sigur depinde si cine face aceste paravanturi, tind sa cred ca grosimea lor este problema... Ale mele sunt fabricate de "DobreProd"

Comment

• Buna!
      Puteti sa-mi spuneti un pret pentru un spoiler fata Logan, euro 4, an fabricatie 2007????
      Am lovit un caine si.....nu stiu cum sa-mi repar masina.. Sa o repar pe CASCO?? Sa platesc eu reparatia??

Comment

• @bluee daca ai fransiza mare nu se merita sa-l schimbi pe casco.
        Desi nu strica sa mergi in service pentru constatare ca e posibil sa ai ceva si pe la radiatoare, in special la intercooler, caz in care e de preferat casco.
        tot setul de radiatoare (aer, AC si apa), cu manopera este peste 8000 lei
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

• Multumesc..M-am uitat pe CASCO si nu am fransiza.... Am intrebat la un dealer dacia si am aflat ca spoilerul coste 860 lei plus manopera... O sa merg in service pentru o constatare...Of,of,of......

Comment

• Multi zic ca sa se taie suportii de berlina ca sa mearga la bara de MCV, uitati diferenta dintre suportii de proiectoare :
            SP_A1087.jpg
            sigpic

Comment

• SALLL as dori si yo id la 1 membru din club logan care are accesorii tunning pentru logan....ms moolt

Comment

• doresc tava portbagaj logan 1.4

Comment

• este un user pe sectiunea bursa care zice ca comercializeaza accesorii tuning logan.
                  E vorba de @chroma
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• caut tubulatura spate logan,imi puteti spune de unde sa-mi fac rost,vinde cineva...
                    Last edited by shtrumphy83; 8 January 2011, 17:18.
                    live to ride

Comment

• Sa-mi zici si mie daca ai gasit si la ce pret, ca vreau si eu...
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• care este diferenta de material la toba intermediara facuta de conex si cea de uzina originala pentru logan 1.4.

Comment

• salut

bara fata alba, model 2006...are cineva?

Comment

• problema cablu acceleratie

Am un Logan Laureate din 2005, 20.000 KM. De ceva timp imi merge accelerata, cand vreau sa schimb vitezele(nu conteaza in ce sens), ,se accelereaza suplimentar(un zgomot intens) si am observat ca in momentul in care apasam pedala de ambreiaj, urca acul de la turometru.
                            Cu motorul oprit am calcat pedala de acceleratie la maxim si aceasta nu revenea la pozitia initiala. Am constatat ca daca trag de cablul de acceleratie din zona de unde iese din manson, in apropiere de clapeta de acceleratie, acesta se trage usor, dar nu mai revine la forma initiala(intins). Revine doar daca il imping manual, fara a intampina totusi vreo rezistenta!

Am auzit de la un prieten ca exista "un aparat" cu care se pot modifica km. in bord, mai precis se poate creste nr. de km. din bord, fara a parcurge efectiv acesti km!
                            Ma poate clarifica cineva? Cum functioneaza si daca poate fi sesizata actiunea acestuia la o eventuala evaluare(mai specifc o data, km in plus!
                            Last edited by nstrgeorge; 13 February 2011, 14:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• S-a rezolvat, am schimbat cablul de acceleratie!

Comment

• exista la loganele din 2011 un burete pus la baza parbrizului pe interior intre el si bord
                                are cineva idee daca se gaseste si cat costa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google