Cat Costa Vopsirea La Reprezentanta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pana la urma am rezolvat cu masina... dar cu emotii. a trebuit sa cumpar oglinda dreapta cu reglaj manual interior si bandouri... am intrebat cat face la reprezentanta si m-am speriat:600 ron. asa ca am am luat niste no-name-uri cu 260 lei. masina am dus-o la un service mare din apropiere.. au indreptat si vopsit aripa si cele 2 portiere .. si surpriza... culoarea care au pus-o, la cod, era diferita. am petrecut un week-end plin de nervi, mai ales ca am platit cu banu jos lucrarea (962 ron)... si de luni am plecat inapoi la service, i-am explicat inginerului ca nu-mi place nuanta.. s-a uitat si el.. a zis OK! si mi-a potrivit nuanta la ochi a revopsit-o tot in banii dati si nu se mai cunoaste nici o diferenta de nuanta. cu ocazia asta ii anunt pe cei care si-au vopsit masina si nu le-a iesit culoarea ca nu prea corespund codurile.. si a doua chestiune :am vazut aici pe forum un domn care si-a vopsit o portiera, nu i-a iesit nuanta si i-a zis mesterul sa mai astepte 1 -2 luni, ca se mai inchide ->asta e o tampenie.

Comment

Mie mi-a fost schimbata bara spate si vopsita, 2 stopuri tunate, capota portbagaj vopsita integral ca era zgiriata, aripa fata dreapta usor infundata a fost reparata si vopsita integral, cost 3400 lei. Vopsea gri platine, cind am ridicat masina din service arata asa bine masina ca am intrebat daca au vopsit-o integral.. Asa de bine era facuta ca nu se cunostea ca fusese vopsita partial la 3 ani de la fabricarea masinii si neavind dauna pina acum. Noroc cu casco, ca au platit ei integral. Reparatie inBucuresti la reprezentanta marca aproape de tirgul de masini pe cheiul dimbovitei. Super profesionisti baietii, s-au miscat enorm de repede 3 zile au tinut maisna cu tot cu avizele de plata acceptate de la casco

Comment

salutare! am un rosu passion... din 2005! stiti ca e problematica culoarea! am fost la meridian vest - militari - autogara! am intrebat cat ma costa vopsirea integrala sau pe bucati! raspunsul lor a fost - pe piesa costa 600 lei , iar integral costa 6300 lei!

Comment

Ca sa va faceti o scurta idee despre cateva repere, va dau exact datele de pe devizul lor, Meridian Sud:

Manopera: Bara fata - 74.8 lei
          Capota Motor - 170
          Aripa st+dr - 122.4
          Traversa inf fata - 6.8
          Masca fata complet - 6.8
          Lonjeron - 20.4
          Spoiler - 40.8
          Traversa - 20.4
          Pregatire vopsitorie piesa noua - 142.8

Materiale:

Constanta materiale vops - 127
          Materiale vopsire piesa noua - 1187
          Materiale vopsire piesa uniform - 63

Total manopera vopsitorie - 605.2
          Materiale vopsitorie - 1377.3
          Total = 1982.5
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

Originally posted by d_anny_10 View Post
            salutare! am un rosu passion... din 2005! stiti ca e problematica culoarea! am fost la meridian vest - militari - autogara! am intrebat cat ma costa vopsirea integrala sau pe bucati! raspunsul lor a fost - pe piesa costa 600 lei , iar integral costa 6300 lei!
            Vopsit la reprezentanta 2 portiere-materialele lor (ca era pe CASCO)-total deviv 1480 lei/2=740 lei /element.
            @Eu4yas, daca o masina costa sa o vopsesti in totalitate aprorximativ 2.000 de lei e o afacere buna, dar nu cred. Nu vad trecute acolo-capota portbagaj, cupola. De la 4.000 de lei in sus incep sa cred.
            Last edited by mr.K; 25 November 2010, 16:53.

Comment

Crisule nu am spus in totalitate. Sunt doar acele repere.

Eu nu am facut decat sa va trec cateva repere care au necesitat vopsire la Meridian SUD impreuna cu costurile aferente!

Deci 2000 de lei doar la piesele pe care le-am mentionat!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

Asa cred.

Comment

Costa cam 600 de lei piesa. Acum depinde si de service.

Comment

In Rm. Valcea se vopsesc elementele de caroserie la 150 ron, cel mai ieftin, iar cel mai scump am gasit la Enduro dealer Å koda 500 ron. Evident la 150 ron nu era o reprezentanta auto dar nici in curtea lu' nea Ion. Ci la un service destul de ok, cuptor, tot ce trebuie.
                    sigpic

Comment

Da, costa enorm in service, dar pe langa cost mai e o problema...lucrarea o sa se faca asa cum suntem toti obisnuiti si p'orma apare inevitabil rugina, care apare si fara revopsire, dar in cazul asta mai repede, ca nu se respecta toti pasii.
                      Si pe urma ghici ce ? Exact ! Nu mai beneficiezi de garantie la caroserie pe motiv ca e "agresiune externa" si s-a lucrat la caroserie, desi treaba s-a facut in service agreat dacia, dar asa pun mafiotii problema.
                      Adica o vopsesti la noi, te jumulim de bani si ca bonus iti anulam si garantia la tabla care oricum era doar pe foaie, dar asa avem inca un motiv sa te umilim...
                      Keyboard error or no keyboard present.
                      Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

capota,aripa fata,bara fata la dacoserv au costat aproape 600

Comment

Originally posted by lungan View Post
                          Da, costa enorm in service, dar pe langa cost mai e o problema...lucrarea o sa se faca asa cum suntem toti obisnuiti si p'orma apare inevitabil rugina, care apare si fara revopsire, dar in cazul asta mai repede, ca nu se respecta toti pasii.
                          Si pe urma ghici ce ? Exact ! Nu mai beneficiezi de garantie la caroserie pe motiv ca e "agresiune externa" si s-a lucrat la caroserie, desi treaba s-a facut in service agreat dacia, dar asa pun mafiotii problema.
                          Adica o vopsesti la noi, te jumulim de bani si ca bonus iti anulam si garantia la tabla care oricum era doar pe foaie, dar asa avem inca un motiv sa te umilim...
                          Bravos domnule !!! Eu am trecut prin asa ceva cu o mica bucatica din masina, dar norocos cum sunt, m-am "julit " cu un baiat foarte de treaba in acel loc si uite asa am scapat!

Un post bun !!!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

azi 18 04 2012 la reprezentanta din constanta e 700 de ron de element ( bara , usa , aripa etc )

Comment

Ma bag si eu in seama..REPREZENTANTA-cupola logan 2013 0,9 tce ,o mica zgarietura de la o piatra 1600 lei cu tva indreptat + vopsit JAAAAPPCAAA

Comment

Pe banii tai sau asigurare? ca pe asigurare devizul e mai mare de obicei.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google