Accesoriu acoperire airbag!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accesoriu acoperire airbag!!!!!!

SALUT! Stie cineva daca exista un accesoriu care sa acopere lipsa airbagului la pasager..la modelul meu acesta nu exista si as vrea sa acopar cu ceva acea gaura care apare destul de urat in bordul masini..astept pareri..Multumesc anticipat
    CARPE DIEM!

de ce nu iei un airbag sa il pui?
    sigpicMy ride

Comment

Nu ar fi mai ieftin sa existe ceva cu care sa acopar acea gaura decat sa pun eu ceea ce nu au pus ei la masina?
      CARPE DIEM!

Comment

multi s-au pus o cutie de servetele. poti incerca si tu !
        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Da...O cutie de servetele ...merci Usurelu_okok....Dar astept un raspuns de la cineva care chiar are ceva de spus nu o gluma
          CARPE DIEM!

Comment

usurelu chiar are dreptate...

Comment

Nu prea ai avea ce sa pui.Am vazut multa lume cu servetele,ba cu CD-uri.Eventual,pune niste colant negru,dar cred ca va iesii o mare tiganie.

Comment

Eu as vrea sa am acel spatiu sa-mi pun un pachet de tigari, un telefon, un carnetel ceva, servetele...ca pe bord nu sta nimic. Cand nu il ai atunci ii vezi utilitatea.

Comment

foarte simplu si la tine , scoti airbag-u`

Comment

Popun sa faceti schimb, tu ii dai airbag ul iar dany iti va da acel spatiu pentru depozitare.

Comment

Nu exista asa ceva de cumparat doar daca reusesti tu sa iti faci un capac dar daca tot ai spatiul acela foloseste-l
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Nu nu, nici asa. N-as vrea sa renunt la airbag pasager dar macar puteau sa-l faca mai mic si sa faca si un spatiu de depozitare mai la indemana decat torpedoul sau macar o forma mai plata la bord.

Comment

Ok baietii m-am lamurit...deci nu exista nimic care sa acopere acel spatiu! Este util dar chiar urat in fine...am aflat ceea ce doream! Va multumesc tuturor pt sfaturi si comentarii!
                          CARPE DIEM!

Comment

un plastic decupat si colantat
                            lipsa text

Comment

sau un airbag ieftin de pe undeva , chiar daca nu-l activezi
                              Pain brings out the truth in us all...
                              ...how much truth can you stand?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google