Accesoriu acoperire airbag!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu cred ca e de fabrica. Daca mergi la dezmembrari si gasesti un bord crapat cauta sa decupezi o parte din el care are aceeasi curbura cu cea a airbag ului.Din ce am studiat eu bordul fugitiv ,usita torpedoului are aceeasi curbura cu cea a airbagului, mai ramane sa te apuci de bricolat.

Comment

Merci Crull..chiar voi iesi din casa...si ajung pe la dezmembrari...sa vad ce pot face...caut sa cumpar si niste autocolant;)..daca rezolv ceva...voi posta poze
      CARPE DIEM!

Comment

uite o solutie, roaga pe cineva care lucreaza cu fibra de sticla sa iti faca ceva sa acoperi gaura.
        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

Am gasit o alta mica solutie de compromis.Voi taia frumusel un fund de lighean,exact decupat pe acea zona si colantat frumos cu folie carbon...si lipit acolo.Desi nu ofera nicio siguranta,macar acopar acea urata zona.
          CARPE DIEM!

Comment

daca ai observat capacul de la airbag este putin curbat.fundul de lighean este drept si nu cred ca va da bine...ar trebui sa faci cumva sa ii redai acea forma sa se si potriveasca si sa arate si bine.spor la treaba

Comment

Romanul este destul de inventiv! Asa ca atunci cand dorim ceva,cu siguranta gasim modalitatea de a curba si face sa intre exact acolo.Cand ma apuc de treaba am sa postez si pozele sa vezi ce a iesit.
              CARPE DIEM!

Comment

dar de ce nu va puneti mai bine air bag ? ...
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Dany_DNY..Un airbag de pe o masina bubuita costa cam 50e apoi si manopera si instalarea lui pentru a fi functional.Deci..ar fi ceva costuri asa ca prefer sa acopar acea gaura urata cu ceva mai simplu.Siguranta este pe primul loc asta este cert,dar daca nu sunt bani apelezi la ceva ieftin si simplu.
                  CARPE DIEM!

Comment

sa faci poze si in timpul lucrarii nu numai cu finalizarea
                    spor la treaba

Comment

Originally posted by dany_uhp View Post
                      Dany_DNY..Un airbag de pe o masina bubuita costa cam 50e apoi si manopera si instalarea lui pentru a fi functional.Deci..ar fi ceva costuri asa ca prefer sa acopar acea gaura urata cu ceva mai simplu.Siguranta este pe primul loc asta este cert,dar daca nu sunt bani apelezi la ceva ieftin si simplu.
                      Dar... ai putea sa iei chiar un airbag explodat si sa lipesti peste folie tip "carbon", n'o sa te coste prea mult.

Succesuri!
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Niki..in momentul in care sare se sparge super aiurea,nu prea mai ai cum sa l faci la loc!
                        CARPE DIEM!

Comment

Uite ca se poate:
                          Attached Files
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Ok..o sa mai trec pe la dezmembrari ca am mai fost dar n am gasit nimic.Merci Niki.
                            CARPE DIEM!

Comment

Decat pleoape, folii de carbon, tribaluri, LED-uri, spoilere, praguri, mai stiu eu ce minunatii...MULT MAI BINE UN AIRBAG FUNCTIONAL !!!
                              Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Si atunci cand nu il ai , folosesti o perna.
                                :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google