Nu cred ca e de fabrica. Daca mergi la dezmembrari si gasesti un bord crapat cauta sa decupezi o parte din el care are aceeasi curbura cu cea a airbag ului.Din ce am studiat eu bordul fugitiv ,usita torpedoului are aceeasi curbura cu cea a airbagului, mai ramane sa te apuci de bricolat.
Accesoriu acoperire airbag!!!!!!
Collapse
X
-
dar de ce nu va puneti mai bine air bag ? ...
Comment
-
Dany_DNY..Un airbag de pe o masina bubuita costa cam 50e apoi si manopera si instalarea lui pentru a fi functional.Deci..ar fi ceva costuri asa ca prefer sa acopar acea gaura urata cu ceva mai simplu.Siguranta este pe primul loc asta este cert,dar daca nu sunt bani apelezi la ceva ieftin si simplu.CARPE DIEM!
Comment
-
Originally posted by dany_uhp View PostDany_DNY..Un airbag de pe o masina bubuita costa cam 50e apoi si manopera si instalarea lui pentru a fi functional.Deci..ar fi ceva costuri asa ca prefer sa acopar acea gaura urata cu ceva mai simplu.Siguranta este pe primul loc asta este cert,dar daca nu sunt bani apelezi la ceva ieftin si simplu.
Succesuri!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Uite ca se poate:Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Decat pleoape, folii de carbon, tribaluri, LED-uri, spoilere, praguri, mai stiu eu ce minunatii...MULT MAI BINE UN AIRBAG FUNCTIONAL !!!Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
Comment