gandire de roman.....deaia prosperam noi ...
Dop Covoras Cauciuc Pierdut...
Collapse
X
-
Acum cateva zile am fost cu masina la spalatoie si am ramas fara unul din dopuri,insa vreau sa fie clar:dopul nu a fost pierdut ci furat.
S-a creat un adevarat lant al slabiciunilor;Cineva a pierdut o data un dop si cum dopuri nu se gaseau decit cu tot cu presuri si-a rugat un prieten care lucra la o spalatorie sa-i faca rost de un dop.De atunci tot dispar dopuri la spalatorii si vor disparea paaaana ce ne vom destepta si ne vom da singuri jos dopurile inainte de spalare.Doar asa celebrele dopuri vor ramane la noi.
Am o inrebare:cati dintre voi au dopuri lipsa?
si cati si-ar monta la presuri daca s-ar gasi sistemul de prindere separat?
Daca este suficienta cerere,am sa incerc eu sa fac rost de piesele buclucase.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
e de ras daca n-ar fi de plans am "pierdut" si eu un dop la spalatorie si abia azi am dat peste topicu asta, o sa incerc diverse dopuri de la cutii de medicamente sa vedem ce rezolv
"Daca este suficienta cerere,am sa incerc eu sa fac rost de piesele buclucase" - cunosti vreun patron de spalatorii?
Comment
-
A, nu asta am vrut sa spun, vreau sa incerc sa comand la o fabrica sa faca piesele buclucase dar nu pot sa merg sa comand trei bucati pentru ca e nevoie sa se faca o scula(matrita).Treaba e mai complicata dar se poate face insa numai daca este cerere.
Asadar sunteti multi cu dopuri lipsa?Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
eu tot timpul mi le scot de cand un spalator care mi-a facut masina mi-a pus covorasele la loc eu am plecat si am constatat dupa 100 de metri ca imi fuge covorasu.... m0am intors si am cautat prin toata spalatoria acele dopuri si le-am gasit......
eu nu am covorase orginale ci le-am cumaparat din vitan 50 toate si de 3 ani aprox nu am nici o problemasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
deci,asa arata :
Imagine1103.jpgDaca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
Comment