Trusa, stingator, triunghi, vesta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da, pune-l tu la peste treijde metri si lasa-l nesupravegheat eventual.
    in secunda 2 il va ciordi o cioara.

Comment

• Legea asa zice.
      Riscuri sunt de ambele parti - prea aproape risti sa se urce careva pe tine si esti de vina ca nu ai amplast triunghiul la distanta corespunzatoare sau sa faca "picioare" ori sa-l rastoarne/duca vantul/curentul si tot fara semnalizare corespunzatoare esti.
      Daca nu esti intr-o curba sau ceva de genu, tot pe avarii esti mai vizibul de la o mai mare distanta.
      ex:
      Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
      Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

• Avarii + triunghi. Doar avariile, nu sunt suficiente dupa parerea mea. Poate pe timpul noptii, da, sa zicem ca merg si fara triunghi daca e aliniament si senin afara...dar ziua, triunghiu' e mai important.

Comment

• Originally posted by ZFMFLORIN View Post
          Art.156, pct.2 de aici:
          (2) Triunghiurile reflectorizante se instaleaza in fata si in spatele vehiculului, pe aceeasi banda de circulatie, la o distanta de cel putin 30 m de acesta, astfel incat sa poata fi observate din timp de catre participantii la trafic care se apropie.
          Deci in mintea legiuitorului se poate apropia o masina din fata pe contrasens. A dracu de treaba. Adica circul cu viteza pe sensul meu de mers si nu-mi trebuie triunghi, stationez cat mai aproape de marginea drumului, tebuie.
          De ce nu 3 triunghiuri, daca vine o combina din camp...

Singurul scop: alti bani pentru triunghi/amenda.
          Last edited by vi_escu; 2 April 2014, 23:20.
          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• Nu chiar...poate pe contrasens intra unu-n depasire si vine fix peste tine...noroc cu triunghiu'

Comment

• tu tii cu lupul?

Comment

• ...nu tin cu lupu', tin cu vesta investment, saracii de ei.
                ce vrei, gasesc si io explicatii ca sa nu ma oftic prea rau ca am cheltuit aproape 1 meleon pe acareturile astea (da ultima jeneratie)...dintre care sa zicem ca doar extinctoru' merita luat ptr. ca al vechi era sigilat, ruginit si mort (presiunea era la minim pe rosu)
                Last edited by Kojak; 2 April 2014, 23:42.

Comment

• Al meu se tine bine, dupa sapte ani e acul dincolo jumate. De pe trusa am sters data fabricatiei si am inlocuit chestiile cu termen de garantie: bandajele si plasturii. Astept sa prind pe unul in pana si fac rost si de al doilea triunghi

Comment

• Al meu extinctor nici nou cand era, nu avea acu' ala trecut de juma...era undeva sub juma spre rosu.
                    La trusa initaila, in urma cu cativa ani, am dezlipit si io eticheta cu valabilitatea...dupa care uitandu-ma inauntru, scria pe fiecare kkt d-ala data producerii, respectiv perioada valabilitatii...si de metoda aplicata de tine, de inlocuire partiala, n-am avut chef.

Comment

• Oricum ceera de folosit se can terminasera pe motiv de nepoti, iarba verde, genunchi beliti, etc.

Comment

• Foarte bine, macar ti-a fost partial utila.
                        Io n-am aruncat-o totusi pe cea veche...parca ma si vad cu ea la subrat cand mai creste fi-miu si incep semnele de buna purtare.

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
                          ... parca ma si vad cu ea la subrat cand mai creste fi-miu si incep semnele de buna purtare.
                          Când o să-i cumperi prima tricicletă este chiar obligatorie!

Comment

• mai bine dadea o lege sa lipim banda reflectorizanta pe toata masina exact ca la tiruri si scapam de-o grija

Comment

• cum ziceam...an electoral. si daca ai avea banda reflectorizanta tot ai lua amenda pentru ca e murdara.
                              ieri am facut un drum pana la focsani.
                              nu am vazut atat de multe echipaje de radare in ultimii doi ani cate am vazut ieri.
                              intesat tot E85. inainte de buzau, in camp intre doua sate, erau doua in paralel unul pentru un sens si celalalt invers.
                              toata ziua am numarat minim 40 de radare.

Comment

• Numa' cu un drum d-asta pana in Moldova, pe DN2, si ti-ai scos deja banii pe statie.
                                Pe DN2 a fost dintotdeauna jale cu radarele, cel putin de cand s-a largit, adica de prin 2000-2002.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google