Aha..numa sa aibe )
Trusa, stingator, triunghi, vesta
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi_XpAha..numa sa aibe )
Comment
-
Originally posted by dogy_10eu am primit triunghi, trusa medicala si trusa cu becuri si sigurante cand am cumparat masina
Comment
-
N-am stai linistit, m-am uitat. Presurile cred ca i le-a facut cadou dealerul.
Protectii praguri au toate modelele de la Laureate in sus.
Comment
-
Presurile la dealerul de unde am luat masina costau cam 800.000 - 1.000.000
Comment
-
Asa sunt la toti dealerii. Depinde de model.
Comment
-
Eu n-am primit nimic cand am cumparat-o,si presurile le-am cumparat erau 80 RON parca.Cat desprea "abtibildele" alea de pe praguri cu Dacia am si eu...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
What??? Nimic, n-am mai auzit pe nimeni sa nu primeasa nimic. Poate si le-a insusit dealerul.
Comment
-
Nimic,din ce s-a zis mai sus...am primit masina...roata de rezerva si cricul ,si abtibildele alea pe praguriPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Si carlig de remorcare?
Comment
-
Pai te-au tepuit aia bine, nu am vazut masina fara carlig de remorcare. Ai semnat o lista in care scria ce trebuie sa aiba masina?
P.S: Ma refeream la ala din fata, care se insurubeaza in locasul ala.
Comment
-
Eu am luat masina acu 2 ani,puii mei a cautat de carlig si de trusa...stiu ca dupa ce am cumparat eu la cateva luni s-au dat alea gratis...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment