If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Najpa situatie si la timisoara,pana ieri,cand au primit de prin germania zicea matusamea trusa,triunghi...si mi-a luat si vesta ca sa fie cica.Instinctoare nu au.
trusa trebuie sa fie facuta de firma VESTA...., care e singura autorizata RAR. daca e de alta firma, ati incaltat amenda....
firma in cauza e a fiului unui fost jmeker prin militia rutiera, foist deputat/senator.
CONCLUIZE: in romania s-a aprobat un paragraf de lege doar ca sa-si fac nene X "burta mare".
cum naiba sa nu omologheze rar-ul truse care sunt omologate in tot UE?
Hahaha,si nu i se roaga de sanatate politaiului daca dupa ce ai trusa..si ce mai trebuie tot iti da amenda?mwahahaha...saracu de el
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
In constanta vad ca nu se mai gasesc truse medicale si extintoare ,nici la metro,nici la selgros,nici la practiker si am nevoie de astea ca am doar triunghiul si vesta aia
Mi se pare absurd sa nu fie decat o firma care sa aibe omologare pentru trusa,unde scrie ca aia este singura omologata?Astia-s nebuni?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
mai uita-te la stiri....si vei fi mai informat !!!!
off topic
Mda,sincer nu ma prea uit la stiri,nu am timp,cand ma pun eu la tv...e deja noapte
on topic
In Romania totul este posibil deocamdata...
Nici eu nu am gasit stingator,deocamdata umblu cu unul expirat...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment