Dap... acolo e Vesta. S-ar putea sa aiba si magazin dar nu garantez. Stiam si eu termometrul si ceasul de acolo.
Trusa, stingator, triunghi, vesta
Collapse
X
-
-
Eu am cumparat Ambition in 2005 de la Deva. Nu am primit de la ei nimic din cele de mai sus, toate le-am achizitionat. De la dealer doar presurile, ca la restul "sareau calul" la preturi. Este prevazuta amenda si pentru lipsa setului de becuri si sigurante de rezerva? Ca de alea nu am cumparat inca.
Comment
-
Cred ca nu se da amenda pentru lipsa becurilor si sigurantelor de rezerva... BTW, Welcome.
Comment
-
Am auzit ceva pe la tv...ca ar trebui scoase din trusa cateva articole...nu mai stiu exact carePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Si daca le lasi ce se intampla?
Comment
-
Atata le trebuie. Sa o vad si p-asta, ca-mi da Garcea amenda ca am niste articole in plus. )
Comment
-
Originally posted by dogy_10am inteles ca nu mai au voie sa faca controale de rutina, deci dak nu faci nimic nu are voie sa te opreasca sa te verifice de trusa si alteleCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Oricum, de cate ori pui tu carligul ala? Eu nu l-am pus decat o data intr-un an. Nu cred ca se vede asa urat albastru pentru ca seamana putin cu verdele.
Comment
Comment