Trusa, stingator, triunghi, vesta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dap... acolo e Vesta. S-ar putea sa aiba si magazin dar nu garantez. Stiam si eu termometrul si ceasul de acolo.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am cumparat Ambition in 2005 de la Deva. Nu am primit de la ei nimic din cele de mai sus, toate le-am achizitionat. De la dealer doar presurile, ca la restul "sareau calul" la preturi. Este prevazuta amenda si pentru lipsa setului de becuri si sigurante de rezerva? Ca de alea nu am cumparat inca.

Comment

Cred ca nu se da amenda pentru lipsa becurilor si sigurantelor de rezerva... BTW, Welcome.

Comment

Multumesc de urare, Andrei. Auzisem ca in curand mai trebuiesc cumparate 2 chestii noi pentru trusa medicala pentru a fi "in legalitate". Stie cineva care sunt aceste minuni si de unde se pot cumpara?

Comment

daca trusa ta nu e expirata si e omologata R.A.R nu-ti mai trebuie nimic in plus. ;)
            numar secundele

Comment

Am auzit ceva pe la tv...ca ar trebui scoase din trusa cateva articole...nu mai stiu exact care
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si daca le lasi ce se intampla?

Comment

Cred ca iti da amenda militzianu ca ai articole care pot rani pe cineva )
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Atata le trebuie. Sa o vad si p-asta, ca-mi da Garcea amenda ca am niste articole in plus. )

Comment

am inteles ca nu mai au voie sa faca controale de rutina, deci dak nu faci nimic nu are voie sa te opreasca sa te verifice de trusa si altele

Comment

Originally posted by dogy_10
                        am inteles ca nu mai au voie sa faca controale de rutina, deci dak nu faci nimic nu are voie sa te opreasca sa te verifice de trusa si altele
                        Ei pe naiba! Pe mine m-au oprit. In alta ordine de idei lgn meu este albastru si mi-au dat cirligul de remorcare fata verde .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Oricum, de cate ori pui tu carligul ala? Eu nu l-am pus decat o data intr-un an. Nu cred ca se vede asa urat albastru pentru ca seamana putin cu verdele.

Comment

Nu il pun ca arata naspa cu cirlig in fata.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

trusele medicale trebuie sa fie omologate RAR si ar trebuii sa fie scris ceva pe ea cum ca ar fii omologate RAR ?

Comment

Toate trusele medicale auto existente pe piata (sau cel putin as e legea) sunt avizate de M.S. si omologare R.A.R.
                                Last edited by IancuMIC; 25 November 2011, 11:06.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google