Instalare Geamuri Electrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Instalare Geamuri Electrice

Aveti idee cat ar costa instalarea geamurilor electrice la usile din fata si unde se poate face? Sunt din Constanta si am intrebat la doua ateliere electrice si s-au uitat cam stramb la mine spunandu-mi ca nu instaleaza pe logan.

te costa instalatia completa in jur de 250lei+montatu!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Au aparut (in Real cel putin) dispozitive universale de ridicare a geamurilor. Au instructiuni de montaj. Poate merita sa arunci o privire. O sa-ti spun ce pret au, ca ajung mai tarziu un pic la hipermarket.
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by JREwing View Post
        Au aparut (in Real cel putin) dispozitive universale de ridicare a geamurilor. Au instructiuni de montaj. Poate merita sa arunci o privire. O sa-ti spun ce pret au, ca ajung mai tarziu un pic la hipermarket.
        ai idee daca dispozitivul respectiv functioneaza si pe geamurile din spate?

Comment

Pe geamurile din fata mi am montat eu macarale electrice avand manuale.M-au costat 250ron macaralele si 2metri de cablu si le am montat in fata blocului.Mentionez ca macaralele sunt luate de la un user de pe forum si nu au fost noi,dar in perfecta stare de functioanare.Au venit cu tot cu mufe si butoanele de la consola centrala.
          CARPE DIEM!

Comment

Daca ai veni pe la intalniri ai afla. Nu ai fi nici primul nici ultimul care face asa ceva. Poti lua de la cineva macaralele+butoanele SH si montaj... discutam in privat
            sigpic

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
              Daca ai veni pe la intalniri ai afla. Nu ai fi nici primul nici ultimul care face asa ceva. Poti lua de la cineva macaralele+butoanele SH si montaj... discutam in privat
              S-a facut. Cand si unde?

Comment

Sau poti incerca sa iei macarale noi.Cam 150 ron pe parte plas butoane si cablaj.Astea noi le gasesti mai repede daca te grabesti.
                sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

ma bate gandu si pe mine sa imi bag pe spate geamuri electrice;stie cineva preturi noi sau sh?(numai macarale)

Comment

Eu am cautat la un moment dat pentru spate si nu am gasit,nici nu aducea nimeni.Daca gasesti da de veste cit si unde.Bafta
                    sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

inst pt spate am eu!pret 250lei absolut completa
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Am un kiss din mai 2008 iar in decembrie 2008 a fost prima modificare insemnata adusa loganului meu, am luat de la dezmembrari prin telefon macarale+instalatia electrica+butoane+suport butoane (adica tot ceea ce e de sub frana de mana). Am o obsesie la tot ceea ce modific, sa arata ca din fabrica. Pret 200 lei. Manopera m-a costat in jur de 50 lei la un electrician priceput. Din prima zi pana-n prezent merg extraordinar, fara niciun defect. Chiar am remarcat ca merg parca mai bine decat cele din fata, din fabrica. Totusi am un regret (ca multe altele, din cauza economiei la fabricarea acestei masini), nu se deschid pana jos ca cele de pe fata...
                        PS: merita 100% aceasta modificare, daca ai folie ajuta mai mult, oricum celor care le place tuning-ul pe electric nici nu mai incape discutia.
                        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

oare cum le facem sa coboare pana jos :S ????

Comment

nu prea ai cum din cauza formei portierei si/sau constructiei macaralei

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google