Grila Ventilatie Stanga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grila Ventilatie Stanga

Buna ziua,

am avut grila ventilatie (asa cred ca ii spune) stanga fata sparta. am schimbat-o in service Dacia Automarcus, au zis ca au comandat modelul pt Loganul meu 1.5dci din 2006 insa nu este ca cea dreapta. nu este la fel de adanca iar sistemul de prindere este mult mai prost, la spalatorie iese mereu din cauza presiunii apei.

nu stiu daca am fost destul de explicit... este vorba de acel fagure din bara de jos, prin care intra aerul. grila aceea vine impreuna cu o bucata de platic din spatele ei care directioneaza aerul spre centru.

aceasta noua grila nu are bucata accea de plastic la fel de departata de fagure ca cea din partea dreapta.
    cei de la automarcus au zis ca asa e .
    unde gasesc de vanzare aceasta grila s-o schimb cu mana mea ?
    multumesc.

Poate gasesti aici http://www.loganclub.ro/forum/vand_f...ta-t26651.html

Cauta cu functia Search si vezi ca s-ar putea sa mai gasesti sau poti cauta la dezmembrari aici pe forum.
    sigpic

Comment

se numesc deflectoare grila si nu sunt identice ..au dreptate cei din servis problema e sa te uiti de ce nu sta ....o fi din cauza clemelor...
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Eu am avut acel fagure spart ( am lovit o pasare) si am cumparat acel deflector - 45 lei, si s-a potrivit la fix - montat de mine. Loganul meu este tot din 2006.
        Vanzatorului de la magazin am specificat ca este PH1.
        Vazi cumva sa nu fi intrat pe toate clemele !!!!

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google