Vrem Si Noi O Toba Remus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vrem Si Noi O Toba Remus

Ca tot omul care vrea ce e mai bun pentru trezit vecinii, am cautat tobe sport si am vazut ca tobele Remus sunt apreciate pentru sunetul distinct sport.
    Am vorbit sa vad daca se poate, ca nu apare in catalog un produs ptr logan, si am primit raspunsul:
    - daca avem un numar mai mare de doritori vor creea matrita si deci un model de toba special ptr logan, e singura posibilitate sa nu platesti la pret de unicat

Trebuie sa fie si masina noastra nationala recunoscuta ! sa avem cum alege tuning rezonabil si bun! sa vedem care ne adunam, asa ca va rog daca se poate o lista ferma de doritori ( date de contact pe pm)!

care e pentru ?

Ce are toba asta sport, in comparatie cu alte marci?! Cu ce difera ea, tinand cont ca nu este pe net nu prea este cine stie ce despre aceasta toba...ca sonor ma refer. De ce sa Cum poti sa faci o comanda, pentru o 'piesa" care nu e produsa pt o marca anume?! Mai bine te duci in bazar si iei cu 100 ron tobe sport, care se aud la fel ca oricare alta.....crede-ma.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

pe situl lor ai sa gasesti sunete!

daca vrei varianta ieftina este un post pe forum .
      dar nu mai bine o toba de firma ? omologata si care scoate ce sunet trebuie care nu se degradeaza in timp , si nici masina .
      ptr bazar e recomandarea doar tzeape, nu te-ai saturat de lucruri proaste!
      suntem prea saraci ca sa luam lucruri proaste care dupa o luna se strica si amenzi pe deasupra de la baietii care isi fac norma !

Comment

nu stiu daca multi or sa fie multumiti de ceea ce ofera o toba remus dedicata pentru o anumita masina . Aia ar insemna un pret foarte mare ,probabil ca include o omologare , si sunetul destul de mic .La bani mai putini se poate apela la tobele borla sau traseul tot ,si cam acelasi rezultat .
        Cat despre sunet , nu se compara sunetul de pe o toba remus cu sunetul chinezariilor ce le cumparati din piata . Am avut si eu o pocnitoare de toba, care pana am dat jos catalizatorul suna acceptabil de bine .Dupa ce am dat jos catalizatorul ,a inceput sa sune foarte penal .Am montat o finala remus hardline si nu se compara sunetul .Ca sa nu mai zic ca am dat`o jos dupa 2 ani de pe masina , am spalat`o si era ca noua , nicio urma de rugina sau ceva pe ea .Cam asta inseamna o toba de calitate .
        Ca sa nu mai vorbim ca la chinezarii in timp filtrele alea se ard de tot si ramai cu un burlan gol . O finala universala de asta costa undeva la 150-170 eur , una dedicata cine stie cat o sa coste . Mai sunt si alte tobe la preturi accepabile care sunt totusi de calitate .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu pot sa cred ca toti se rezuma la bani

care a luat logan din mandrie nationala sau ptr tunning ?

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google