Am gasit proiectoru stang spart in parcare. Am fost la service si mi-au spus k nu se vand decat la pachet(ambele). As vrea sa stiu daca pot gasi sa cumpar doar pe cel stanga , plus k cele de la service erau 6 milioane.
Proiector Logan
Collapse
X
-
Se poate lua si numai cel din stanga.
Costa 66 euro si codul e 8200074008.
-
Am fost si mi-au zis ca nu , pentru ca e incadrat la acte de huliganism.
nu mai folosi limbaj mircLast edited by crististreulea; 14 March 2008, 11:35.
Comment
-
@MariusMM: Asta se intampla daca te uiti la pret si nu faci Casco care sa aiba si despagubire in caz de vandalism.
PS: Nu mai scrie in limbaj mIRC, scrie romaneste.
Comment
-
proiector
Iti pot oferii eu proiector ceata, nu este original renault dar este OK - 50ron/buc, important este ca are bec. Becul, separat, este destul de scump. Am si alte piese originale sau pe alt producator. Daca mai esti interesat posteaza aici sau da-mi un mail. Va doresc o zi buna.
Comment
-
@MariusMM: Pana la urma ce ai facut? L-ai cumparat sau l-ai schimbat pe Casco?
Comment
-
am eu proiector de logan original. valeo, cu tot cu bec osram. daca mai ai nevoie, poti sa ma contactezi la 0726211249 sau pe zoom8ic@yahoo.com
Comment
-
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o singura chestie ?! Am o nelamurire : ce fel de bec se potriveste la proiectorul de ceatza la logan, H1 sau H11, nu de alta dar ma bate gandul sa-i pun ceva bec,cu led de culoare albastra ca xenon-ul pt. ceatza e prea scump pt. mine ( am deja in faruri - xenon ) . Multumesc ! :-))
Comment
Comment