Proiector Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru proiector la logan se foloseste bec H11 !
    sigpic

Comment

cauta de la philips halogene care imita xenonul. si iti iei 'blue xenon'. sunt mai multe modele. dar sa cauti h11, ca h1 iei degeaba
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

OK !!! Merci de ajutor !!! Bafta la toata lumea !!!
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

am si eu un proiector de valeo original,de vanzare ca unul mi sa spart si le-am schimbat pe amandoua,apropo nu conteaza de ce parte este amandoua se potrivesc.Va mai pot face rost de proiectoare noi de valeo cu 250Ron setul.Se gasesc si dalea turcesti cu 100ron setul,dar sunt proaste rau,nu va recomand.0746989952.

Comment

eu am cumparat unul cu 50 de lei care dupa ce ca bate ca.... aiurea ca sa zic asa s-a mai si crapat )
            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Din intimplare am dat peste asa ceva

PROIECTOR LOGAN CU LEDURI( proiectoare rotunde cu led)
              [COD:0208] Pret: 76.00RON
              Pretul include TVA

PROIECTOR LOGAN CU LEDURI( proiectoare rotunde cu led)proiectoare, proiector led, Nr leduri pe proiector 15 , Culoare de iluminare alb xenon , Culoare exterioara Argintiu. Kitul include sistem de prindere. Dimensiuni 75 mm
              Attached Files

Comment

76 lei / bc. sau amandoua ?! Se ofera ceva garantie la ele ca si eu vreau sa pun altfel de proiectoare pe masinuta mea :-))
                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

Proiectoarele prezentate mai sus nu au absolut nici un efect pentru a vedea mai bine cand e ceata afara. Si in plus, mai mult ca sigur ii orbesc pe cei ce vin din sens opus.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

se gasesc in targ... si nu sunt pentru Logan sunt universale... in afara de un efect estetic nu aveti nimic de catigat cu ele... cat despre cromul ala... bleach...
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google