Compatibilitate Kit Admisie K&N

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Compatibilitate Kit Admisie K&N

Buna seara.
    Doresc sa achizionez un kit de admisie k&n pentru un logan 1.6 8v. Am cautat pe site-urile din ro si le-am gasit cam scumpe. In schimb am gasit un kit pe ebay dar nu sunt sigur daca se poate pune si pe loganul meu.
    Acesta este: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K-N-5...Q5fAccessories

Puteti sa imi spuneti daca se poate pune pe loganul meu ? Pretul consider ca este unul destul de bun. Astept si alte variante pentru un filtru k&n.

nu e bun ...
    normal kitul KN de logan include o flansa cu care strangi clapeta . Daca nu tii neaparat sa pui flansa aia poti prinde cu silicon clapeta ,poti adapta cu un pic talent filtrul respectiv exact pe clapeta .
    Daca te uiti la pret e aproape 100 $ cu tot cu transport , la care ti se mai adauga 24% TVA la vama , si ajungi la 124 $ +2-3$ comisioanele bancii ,ajungi la 350 lei ... tot nu e 560 lei cat e aici in tara , dar o sa ai de improvizat .
    Kit de admisie sport K&N pentru motorizarile 8 supape Logan / Sandero
    Last edited by Cristi_Xp; 27 April 2011, 22:41.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Deci o sa renunt la filtru ala. Ce alte variante mai am pentru a imi pune un filtru sport pe logan.560roni mi se pare cam mult pentru ceea ce ofera, as dori ceva mai ieftin.

Comment

Poti pune o tubulatura inox de la pilot (~170ron) plus filtru sport konic k&n (~200ron) sau ceva mai ieftin, ca in imagine.
        Attached Files
        Last edited by florian; 28 April 2011, 21:52.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google