If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Are cineva folie de la LLumar pusa la Send 92 pitesti???
Am si eu nevoie de o imagine scanata a omologarii...am folie omologata dar nu mai am actele...si am ramas fara talon X(
am fost azi la send 92...cel care pune folii acolo a zis ca ma costa 1 mil sa imi dea duplicat...cineva de la politie mi-a zis ca trebuie sa imi dea duplicat fara bani...o sa mai fac maine un drum sa vad ce rezolv...
sau poate domnul firis are folie din targ, abtibild de pe trusa auto si vrea sa fie legal....
daca era asa cum zici tu poate ca o dadeam jos si semnam amenda...dar cand stiu ca am dreptate si ca este omologata...
am fost la send 92 si am luat duplicat de pe omologare cu 1 mil...cred ca se putea si fara bani pentru ca nu mi-au dat nici o chitanta....dar ma rog...au vrut sa ma faca si astia de bani...
acum..o sa ma duc la rar sa imi iau talonul...dar care stie cum ramane cu amenda pe care nu am semnat-o?
Last edited by firiss; 19 May 2011, 23:38.
Reason: Automerged Doublepost
Ieri am renuntat complet la ideea sa-mi pun folii. Un coleg de lucru a luat a patra lui amenda pentru foliile de pe fata, 1200RON. Pe mine m-a inspirat treaba asta, asa ca raman la ochelarii de soare )
Ieri am renuntat complet la ideea sa-mi pun folii. Un coleg de lucru a luat a patra lui amenda pentru foliile de pe fata, 1200RON. Pe mine m-a inspirat treaba asta, asa ca raman la ochelarii de soare )
pai de ce , legal nu va mai coafeaza sa va puneti ?
mergi si pui legal cu maximul cat se poate pune legal pe fata si la revedere... stai linistit .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cristi, ale mele sunt puse legal si tot am luat amenda 700 lei si am ramas fara talon....adevarul e ca nu am avut actele pt ca cel de la care am luat masina nu le mai avea...oricum pe geam scrie clar ca sunt omologate si puse la send 92...am intrebat pana acum 2 politisti si au spus ca NU ar fi trebuit sa imi ia talonul si sa primesc amenda...Am mai fost oprit pana acum de 2 ori si nu a zis nimeni nimic....dar la noi e posibil orice....si acum nu am ce face...decat sa intru in RAR sa platesc amenda sau sa aleg instanta....sunt curios ce scrie pe amenda daca imi vine acasa sau daca este semnata de el in locul meu...
Apropo stie cineva daca pot sa platesc la jumatate in 48 de ore dupa ce imi vine amenda acasa?
Sau daca este semnata de politist in locul meu ori sa fi scris pe amenda ca geamurile sunt neomologate in loc de neprezentare a actelor sa il dau in judecata? se merita?
Fa rost de o autorizatie de la send92(dar sa fie cu data din urma) faci contestatie la amenda pe motiv ca politistul ti-a dat amenda aiurea si tu aveai toate actele in regula si el nu a vrut sa se uite peste autorizatie ;).
Nu e prea legal ce iti zic eu aici, dar e mare rau amenda si e pacat de banii tai sa platesti
Daca nu ai prezentat actele care sa ateste ca folia este legala mi se pare corect sa iei amenta. Pe okazii gasesti o gramada de anunturi in care se vind banuti de pus in geam.
Fa rost de o autorizatie de la send92(dar sa fie cu data din urma) faci contestatie la amenda pe motiv ca politistul ti-a dat amenda aiurea si tu aveai toate actele in regula si el nu a vrut sa se uite peste autorizatie ;).
Nu e prea legal ce iti zic eu aici, dar e mare rau amenda si e pacat de banii tai sa platesti
Am toate actele...si cu data in urma cum zici tu...dar daca fac contestatie voi fi chemat in istanta si trebuie sa imiiau avocat sau sa imi legalizez contestatia...si iar dau bani si nu se stie daca mi se anuleaza...
Daca nu ai prezentat actele care sa ateste ca folia este legala mi se pare corect sa iei amenta. Pe okazii gasesti o gramada de anunturi in care se vind banuti de pus in geam.
te rog mai citeste o data ce am scris ultima oara mai sus si da.mi si mie un pm cu link de pe okzii
Last edited by firiss; 21 May 2011, 10:45.
Reason: Automerged Doublepost
la contestatie te poti reprezenta singur , si nici nu se platesc taxe de judecata .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment