Husa Protectie Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Husa Protectie Volan

Am un Sandero si la masina asta volanul se exfoliaza dupa o perioada. Nu este vorba de maini aspre, transpirate, condus excesiv.

Vreau sa cumpar o husa de protectie pentru volan. Nu conteaza pretul. Vreau sa fie cea mai buna calitate a materialelor si a manoperei si sa aiba o estetica pe masura. Poate chiar culoare inchisa apropiata de interiorul masinii. Cine ma poate ajuta cu informatii ii multumesc anticipat.

cel mai bine il imbraci direct cu piele, te costa vreo 150-200 de ron... dar macar nu mai ai aceasta problema. Husa intotdeauna poate aluneca sau te poate incomoda pur si simplu la o manevra... si este destul doar un incident....
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Exista servicii profesionale in acest sens?

Originally posted by Canto View Post
      cel mai bine il imbraci direct cu piele, te costa vreo 150-200 de ron... dar macar nu mai ai aceasta problema. Husa intotdeauna poate aluneca sau te poate incomoda pur si simplu la o manevra... si este destul doar un incident....

Comment

sau exista in dedeman, husa auto, la 30 ron, imitatie piele..sau piele ecologica. Eu am de 1an, si nu sunt urme de exfoliere, rupere, sau alte chestii......si merg destul de mult cu masina, sa nu mai zic, ca virajele, se fac cu o singura mana....deci uzura destul de ridicata,la apasare..ma refer, nu bat apropouri la altceva.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Inainte sa ii puneti husa, daca volanul e exfoliat si masina este in garantie, mergeti la reprezentanta si il vor schimba cu unul nou!
          Numa' bine!

Comment

I-a legatura cu userul @dsign si te poate indruma la cineva profesionist.
            sigpic

Comment

iti recomand sa il imbraci in piele, volan + schimbator 200 lei in Ploiesti
              "PH-66-SIX"
              Dacia Golan 1.4

Comment

Eu folosesc husa pe volan pentru ca devine mai gros si ai priza mai buna chiar si cand conduci cu o singura mana. Nu stiu ce marca sa-ti recomand, eu folosesc ceva no-name de pe la magazinele cu piese auto iar faza cu imbracatul volanului in piele mi se pare ca tine mai mult de lux decat de utilitate.

Comment

Omul a zis ca vrea o husa de PROTECTIE nu una sa il ajute la condus si ceea mai buna optiune ar fii imbracatul in piele.
                  sigpic

Comment

Si care-i problema d-ta la ce am scris eu? Husele de volan se folosesc in special pentru PROTECTIE... plus ca poti schimba 15 huse pe luna daca nu iti plac, nu cred ca-si permite cineva (posesor de logan) sa-si imbrace volanul in piele dupa cum il taie capul in fiecare dimineata...

Comment

Eu nu am nimic cu tine personal numai ca tu ai zis de o husa mai groasa care sa iti fie tie mai usor la condus .

Omul vre-a ceva nu sa ii fie mai usor la condus deci exclus mai gros. Si vrea ceva care sa protejeze , aici exista 2 variante .

1: Husa care o cumperi de la magazin si o cosi tu acasa

2: Dupa cum spune el ca nu conteaza pretul si sa fie de ceea mai buna calitate , automat ramane imbracatul in piele .

Originally posted by Winnie View Post

Vreau sa cumpar o husa de protectie pentru volan. Nu conteaza pretul. Vreau sa fie cea mai buna calitate a materialelor si a manoperei si sa aiba o estetica pe masura. Poate chiar culoare inchisa apropiata de interiorul masinii. .
                      sigpic

Comment

Cand am spus husa groasa nu m-am referit la husa de blana, dar in fine...

Comment

Stiu la ce te-ai referit... dar hai sa o lasam asa .

Scuzati de off!
                          sigpic

Comment

uite husa de care ziceam eu.......piele.30 ron...dedeman.
                            Attached Files
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by Winnie View Post
                              Am un Sandero si la masina asta volanul se exfoliaza dupa o perioada. Nu este vorba de maini aspre, transpirate, condus excesiv.

Vreau sa cumpar o husa de protectie pentru volan. Nu conteaza pretul. Vreau sa fie cea mai buna calitate a materialelor si a manoperei si sa aiba o estetica pe masura. Poate chiar culoare inchisa apropiata de interiorul masinii. Cine ma poate ajuta cu informatii ii multumesc anticipat.
                              Si pana la urma ce -ai facut, i-ai pus husa sau ai imbracat volanul in piele?
                              http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google