Piese De Origine - Lovitura Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Piese De Origine - Lovitura Fata

Salut la toata lumea,

In urma unui eveniment nefericit de saptamana trecuta cand o adormita mi-a taiat calea virand la stanga de pe contrasens am ajuns cu masina in service necesitand urmatoarele piese schimbate:

-Capota
    -Bara fata
    -Radiator A/C
    -Faruri
    -Grila fata (calandru?)

Ajung cu masina intr-un service recomandat ca foarte ok, nu reprezentanta Dacia intrucat se pare ca asiguratorul Uniqua unde vinovata avea RCA nu mai are mai nou acord incheiat cu service-urile Dacia din Cluj (are cu toate reprezentantele in zona mai putin Dacia si Mercedes) asadar nu as fi putut primi acord de plata si ar fi necesitat asteptarea in service pana la data viramentului bancar final. In sfarsit...

Astazi constat cu tristete:

Piesele care venisera si se pregateau pentru montaj erau orice numai piese de origine nu:

-Bara fata avea un aspect de proasta calitate (margini neregulate, plastic parca mai lucios decat cel original, agrafele de prindere mult mai putin "cracanate" fata de cele originale etc.) si nicaieri sigla Dacia - Renault

-Farurile erau made in Taiwan nu Dacia-Renault produs Elba

-Radiatorul era tot asa o marca ciudata, "Euro Radiators" parca fara nici o urma de sigla Dacia ca si acord de conformitate.

-Capota nu am putut-o verifica (montata fiind deja) dar a necesitat si aceea chituire si slefuire pe alocuri cica in urma loviturilor de transport!!!

Am dat telefoane bineinteles si am refuzat piesele identificate si mi s-a promis ca se va rezolva problema.

Am o dilema insa cu capota si radiatorul. Cum identific calitatea acceptabila?
    Radiatoarele astea A/C sunt supuse acelorasi reguli dpdv piese de origine Dacia? (ambalaj cu grafica specifica etc)

Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat!

Din pacate s-a discutat mult acest aspect.

Pana nu facem RCA la o societate serioasa, vom avea parte in continuare de asemenea tiganii.

Sper sa-ti rezolvi masina repede si NU lasa dupa ei.

Comment

Mda tocmai vin de la service...

Au luat toate piesele inapoi sa le inlocuiasca mai putin radiatorul...

Pentru referinta, poate mai are cineva nevoie: cel original este producator Valeo si are sigla Renault. (cel putin pt modelul meu 2007)

Ce au adus astia la service este "International Radiators"...

Am sunat din nou cu scandal sa se schimbe si ala...din nou promisiuni, promisiuni...

Incep sa-mi pierd rabdarea...cred ca o sa fac public numele service-ului asa incat toti interesatii din Cluj sa il evite...s-ar putea sa-mi deschid special un blog pt defaimarea lui ba mai si platesc la Google pt prima pagina...

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google