Piese De "origine" Sau Piese Aftermarket??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Piese De "origine" Sau Piese Aftermarket??

am so eu o nelamurire cu privire la calitatea pieselor aftermarket in raport cu cele de origine, trebuie sa schimb kitul distributie, pompa de apa, curea accesorii(alternator), lichidul de frana si nu stiu ce sa aleg. La dacia ma costa (cu tot cu manopera) 1100RON fara pompa de apa, iar schimbul cu piese aftermarket in jur de 600RON cu manopera si pompa de apa, mentionez curea distributie contitech, curea accesorii dayco, lichid frana ferodo si pompa apa ruville.
    Referitor la cureaua de distributie se merita contitech in locul celei de origine, care o fi mai buna?

Ce credeti se poate sa fie cel putin la fel de bune ca cele de origine cu toate ca sunt aproape la juma de pret fata de cela din reteaua dacia?? Care varianta ati aleg-o voi??

eu mi-am pus distributie de aftermarket o am de 30000km si nu a crapat am dat pe ea 100lei e produsa in germania si am mai discutat si cu altii care au peste 60000 cu aceeasi distributie si nu au probleme. planetarele stg si dr le am tot de aftermarket am dat pe ele noi 150lei bucataam 20000km cu ele deocamdata sunt ok. capete de bara de after market...in principiu sunt multumit de ele. am mai schimbat un simiring la distributie ...am pus de origine
    My ride

Comment

eu am pus kit distributie original(renault) si dupa 12000km s-a rupt cureaua de distributie,asa ca nu poti avea mare incredere nici in cele originale

Comment

recomand curea Gates ,rola koyo , pompa de apa hepu / airtex / graf nu ruvile resul sunt ok

Comment

Subscriu la ce a spus Cosmin Lucrez la un magazin de piese auto si cam pe astea le recomand si eu. Ar mai fi o alternativa, pe gates si rola intinzatoare.
          sigpic

Comment

Originally posted by Sebi_NT View Post
            eu mi-am pus distributie de aftermarket o am de 30000km si nu a crapat am dat pe ea 100lei e produsa in germania si am mai discutat si cu altii care au peste 60000 cu aceeasi distributie si nu au probleme. planetarele stg si dr le am tot de aftermarket am dat pe ele noi 150lei bucataam 20000km cu ele deocamdata sunt ok. capete de bara de after market...in principiu sunt multumit de ele. am mai schimbat un simiring la distributie ...am pus de origine
            ce marca e kitul de distributie pus de tine?
            rola=
            curea=
            pompa apa=
            la fel si cu planetara: ce marca? (autospeed, general ricambi, asam) ?

Comment

nu am schimbat pompa de apa niciodata
              distributia nu mai stiu ce marca e oricum e kit rola+curea sunt ambalate intr-o cutie alba cam 30cm/20cm si scrya pe ea made in germany (am sa ma duc pe la magazin sa vad ce producator era distributia dar sa ajung in Piatra ca acu sunt pe la munte in plimbare)
              kitul de accesorii era de origine (mi-a scartait cureaua din prima zi)
              planerarele nu scrie nimic pe cutii (aveau un autocolant pe care scria doar datetele distribuitorului "polparts" i-am intrebat la telefon si au zis doar ca sunt facute in cehia)

Originally posted by i7r9i View Post
              ce marca e kitul de distributie pus de tine?
              am dat un telefon...cica kitul e flennor duce 60000km fara probleme dar cica daca vrei aftermarket si ceva superior tre sa-ti iei continental
              Last edited by Mr.Sebi; 25 June 2011, 19:26. Reason: Automerged Doublepost
              My ride

Comment

La distributie, poti merge pe original dar cumparate de la un magazin de incredere si iesi mai ieftin. Exista si alternative aftermarket multe, de la foarte prost la foarte bun, acum depinde ce pretentii ai si ce buget. Kit distributie SKF de exemplu este de o calitate exceptionala dar si pretul este pe masura. La alte repere (frane, elemente de directie/suspensie/etc) in general aftermarket dar brand-urile cele mai bune (TRW, Lamforder, Ferodo, ATE, etc), asa iesi si mai ieftin si cel putin la fel de bun ca si cele de origine.
                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

parerea mea este ca piesele de origine nu sunt neaparat cea mai buna alegere sunt piese aftermarket care la un pret mai mic sunt la fel de bune ca cele de origine
                  My ride

Comment

eu am pus curea contitek , rola inna si pompa de apa Hepu deja 2 distributii , foarte multumit cost 620 lei fara manopera
                    sigpic #

Comment

la 60mii ar fi trebuit sa schimb si pompa de apa dar nu am facut acest lucru. daca nu-mi pierde apa are rost sa o schimb!?
                      My ride

Comment

Eu am optat pentru Lemforder la capetele de bara si bieletele de directie.

Comment

s-a mai discutat, rasdiscutat, ras-rasdiscutat.
                          se continua aici Comparatii Piese Contrafacute Vs. Origine Logan
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google