am so eu o nelamurire cu privire la calitatea pieselor aftermarket in raport cu cele de origine, trebuie sa schimb kitul distributie, pompa de apa, curea accesorii(alternator), lichidul de frana si nu stiu ce sa aleg. La dacia ma costa (cu tot cu manopera) 1100RON fara pompa de apa, iar schimbul cu piese aftermarket in jur de 600RON cu manopera si pompa de apa, mentionez curea distributie contitech, curea accesorii dayco, lichid frana ferodo si pompa apa ruville.
Referitor la cureaua de distributie se merita contitech in locul celei de origine, care o fi mai buna?
Ce credeti se poate sa fie cel putin la fel de bune ca cele de origine cu toate ca sunt aproape la juma de pret fata de cela din reteaua dacia?? Care varianta ati aleg-o voi??
Referitor la cureaua de distributie se merita contitech in locul celei de origine, care o fi mai buna?
Ce credeti se poate sa fie cel putin la fel de bune ca cele de origine cu toate ca sunt aproape la juma de pret fata de cela din reteaua dacia?? Care varianta ati aleg-o voi??
Comment