Bull bar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bull bar

AS VREA SA VA CER PAREREA REFERITOR LA ACEST TIP DE BULL BAR SAU FRONT BAR,ADUCE MULT CU CELE MONTATE PE MASINILE POLITIEI DIN SUA .
    ATI MONTA ASA CEVA PE MASINA ?, (cred ca pe taxiuri s-ar preta cel mai bine) SI NU-NUMAI........
    VA PLACE?
    VA ASTEPT CU PARERI SI IMPRESII ........
    MULTUMESC.
    Attached Files
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

fara suparare pentru proprietar, dar urat cu spume . am vazut undeva un bull bar mai finut din inox cred ca ar merge pe mcv dar nici asa parca nu mi-ar place ( parere personala )
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu imi place deloc si nu as monta asa ceva pe masina
      sigpic

Comment

sti la ce e bun ala? sa ii mai montezi o lama si sa dai zapada cu el la iarna ca in rest mi se pare cea mai proasta inventie posibila la logan

Comment

La un Mcv mai arata cum arata dar la berlina ori ce bull e jalnic :|

Comment

Chestia aia e legala? Toti constructori de masini fac eforturi pentru protectia pietonilor in caz de accident ori punand dracia aia numai protectie nu au pietonii...

Comment

Nu da bine deloc nu te supara, cred ca e mai "frumos" ala care se punea la vechia dacie(pik-up)

Comment

urat rau de tot nu as pune asa ceva pe masina nici gratis

Comment

Inafara de a proteja spoilerul de unele lovituri usoare frontale...alt rol nu prea cred ca are. Pe langa asta...e urat cu spume!
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

la o masina de politie sau ceva de genul asta ar fi ok .pe masina mea as pune daca ar fi una de teren.mai trebe un troliu in poza si e ok.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

pai la cat de indoit are radiatorul tipu ala ) il inteleg de ce si-a pus ditamai bull baru

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google