If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare prieteni loganisti.Am nevoie de ajutorul vostru sa ma lamuresc cu o situatie.Am achizitionat un set de proiectoare de ceata Logan ,catalogate ca originale de pe OKAZII.RO .Dar dupa ce am vazut si unele originale la dealer in cutie am ramas un pic pe ganduri.Asadar atasez niste poze cu proiectoarele achizitonate si astept si parerea voastra.Apropo circula si copii VALEO ?
Va multumesc
Sunt suparat ,deoarece am citit pe net atatea experiente NEPLACUTE cu proiectoare chinezesti ,neoriginale ,topite,aburite ,etc.
Pe unul din ele ,vizavi de locul unde e scris 24 v taiat scire: VALEO ,dedesubt 89210094
Apoi langa, dar rotit la 90 de grade,mai jos scrie : >PBT+ASA+GF30<
Ce am remarcat ,pe unul scos din cutia originala la un dealer, acolo unde sunt cruciulitele alea incadrate de un cerc, au o gaura la mijoc ,astea ale mele nu au...are cineva vreunul sa uite daca e gaura de aerisire sau e o gaura pt fixarea placutei de tabla din interior unde se insurubeaza becul?
Multumesc
Revin la acest subiect ,cu stiri mai noi .MARE ATENTIE CAND CUMPARATI DE PE OKAZII sau alte situri ACESTE PROIECTOARE "ORIGINALE".Sunt niste facaturi made in CHINA ,cred ,care duc oamenii in eroare fiind inscriptionate cu marca VALEO. Becurile ,de altfel "PHILIPS" cum se vad bine in pozele postate s-au topit dupa nici 4,5 utilizari ,adica nu au luminat nici 1 ora adunat.
Asadar, cat mai curand posibil revin cu foto la becuri,si binetles nr. de tel. si nume ale comerciantului.
Analizati pozele facute de mine inainte de a cumpara proiectoarele asa zise Valeo,pentru a nu trai aceiasi experienta neplacuta pe care am trait-o eu.Pretul de cumparare a fost 150 Ron.
Beliti bine ochiii cand cumparati ca daca nu beliti....
Eu am masina din 2005, in 2007 pe un drum cu pietris mi s-a spart un proiector dar nu a cazut sticla......am pus silicon acolo unde a crepat dar nu l-am schimbat nici pana acuma. Un pic a aburit si mai nou am observat ca incepe sa rugineasca oglinda in partea de jos, dar ce voiam eu sa spun e ca de cand am masina si pana acuma le-am folosit enorm de mult si nici macar nu s-a ars vreun bec din ele. Proiectoare din care ai luat tu sunt la magazin cu 40 lei bucata dar nu am vrut sa dau banii pe asa ceva sa nu patesc ca tine.
Si eu am avut proiectoare de 40lei bucata dar nu s-a topit nimic la ele. Semanau 100% cu cele originale dar nu scria pe ele Valeo. Singura hiba a lor este sticla care este de proasta calitate si se sparge repede in comparatie cu sticla de la cele originale.
Eu m-am uitat la proiectoarele alea de 40 de lei si parca si becul sta strâmb in ele, de aceea nu am avut incredere sa iau........Cosmine inseamna ca ale tale au fost bune, le-ai nimerit bine. Era cineva la bursa care vinde sticle de proiectoare
Baieti ,asta-i viata...te mai si intepi uneori,dar e bine de luat aminte si de invatat din gresile altora.Cum dau spoileru jos sa dau ciurucurile afara,le fac si poze sa va minunati ,eu nu am mai vazut pana acum becuri la care sa se topeasca sticla pe ele,au facut o bosoalca de zici ca-s globulete de Craciun si fantastic,inca se aprnd ,bineteles la o intensitate demna de lampa de veghe.Am achizitionat un kit Xenon H11 de 4300 K si le voi monta in corpurile proiectoarelor,ele vad ca se prezInta relativ bine*(corpul proiectoarelor).Sper sa le aduc pe drumul cel bun,daca nu le dau si lor un ciocan in freza si cumpar niste proiectoare cu adevarat VALEO.
Cum sa dai jos spoilerul ca sa schimbi proiectoarele ?
Si eu mi-am luat proiectoare de pe okazii, culmea cu 100 RON setul, si culmea chiar originale. Le-am luat de la un tip din Timisoara care le are de la taica-su (Lucreaza la valeo si mai aduce pe acasa)
Razvy,am scris mai sus.Am achizitionat un kit Xenon H11 pentru proiectoare si tre sa dau spoilerul fata jos pentru al putea monta.Becurile de acord ca se pot schimba si prin intermedul celor 2 zone demontabile de sub proiectoare.
Eu sunt posesorul unor proiectoare ASAM, neoriginale. La inceput am fost sceptic dar dupa ce le-am montat pe masina am fost foarte multumit. Mentionez ca am montat xenon pe proiectoare si nu s-a intamplat nimic pana acum!
sigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment