Proiectoare Logan VALEO Originale Sau Nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

și asa arata proiectoarele contrafăcute cumpărate de la userul "ana87" mi-a cerut pe ele 140 Lei și i-am dat 110, la 1 săptămâna am văzut aceleași proiectoare în târgul Vitan la 60 setul, deci am luat teapa cu 50 de lei + un drum făcut la mama dracu, Îmi este sila de toți mici afaceriști de 2 bani, asa ca mai bine căscați bine ochii la tot ce cumpărați și nu puneți botu la tot ce va spune...
    In rest proiectoare vin bine nu am avut probleme cu ele, sunt o copie cât de cât ok! merita 60Lei (nu 110 cât am dat eu)
    Attached Files

Comment

nu va mai plangeti atat ca sunt contrafacute si alte rahaturi de genu` asta!
      De ce sunt contrafacute, ca nu au becuri osram ?
      Unde scrie ca proectoarele se vand obligatoriu cu becuri? si mai ales OSRAM
      Iar 2 la mana, cine a auzit de scrap-uri ?
      Eu am proiectoare bune si scrap-uri. Culmea e ca sunt identice, lipseste doar o gaurica, de-asta au si fost declarate scrap

Comment

şi voiai cu 140 perechea şi originale şi cu becuri când le dealer e unul singur e vreo 200lei
        Eu nu o numesc ţeapă ,eu zic că nu ai cercetat piaţa mai bine
        Şi nu vă luaţi de userii care vând pe forum că nu vă obligat nimeni să apelaţi la ei

Comment

daca aveti nevoie de sticle pt proiectoare am eu de vanzare originale 100%
          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

ce mai conteaza original sau nu cand iei o pietricica in mers la 80 la ora si sticla face poc
            dupa ce plangi ca ai luat originale la 250 ron bucata sau stifturi la 50 ron bucata , sincer optez pentru cele de 50 iar la partea cu becurile acestea se pot schimba . daca aveam bani ma duceam la general si bagam proiectoare de origine in servis autorizat + manopera garantat vreo 350 ron . de banii astia fac revelionu -n predeal si cu doua gagicute
            hai sarbatori fericite si necazuri cat mai mmmmmm putine

Comment

Conteaza pt ca la o mica pietricica cum spui, ala orighinal nu se sparge.
              Am comparat sticla la unu Valeo si altu facatura, primu e tzapan, al doilea e foitza/tras la presa.

Plus ca facatura se face mat in timp mult mai scurt.
              Plus ca reglajul nu prea merge...

Nu mai vorbiti asa aiurea. Un Valeo luat din magazin e undeva la 100-120 lei, manopera daca schimbi tu (nu e greu!) e nimic, in reprezentanta e 20 lei.

PS: cu banii aia nici macar singur nu faci un Revel, poate il faci cu doua cozi de matura langa tine si alea macar sa steie cu floci-n sus.
              Last edited by Octavian; 22 December 2011, 00:55.

Comment

Sticla Proiectoare

Originally posted by FLR View Post
                daca aveti nevoie de sticle pt proiectoare am eu de vanzare originale 100%
                pune ceva poze si un pret

Comment

mosule eu garantat am avut proiector original pe masina si credema ca la fix 72 km la ora cand ala din fata a plecat cu demaraj proiectoru meu a facut poc ca am auzit . indiferent de cine e facut nu dau o caruta de bani pe unu de origine am o comanda de sticle le astept si le pune tata .
                  daca e sa faca poc face si ala original si ala de srl , dar de multe ori un srl face piese pentru original

Comment

oricum si valeo sunt de calitate stai linistit
                    Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

In alta ordine de idei, stiati ca proiectoarele Valeo care vin pe Logan, sunt identice cu cele de Ford Focus?
                      sigpic

Comment

valeo face piese pentru mai multe marci nu numai dacia si nu numai proiectoare face si stergatoare s.a P.S eu in locul tau ii scriam o ''felicitare'' cu niste urari celui de la care ai luat asa zisele proiectoare ''originale''
                        MY CLA

Comment

Ai dreptate ca Valeo face de la alternatoare pana la stergatoare de parbriz, insa mi s-a parut interesant sa aflu la ce se mai potrivesc in afara de Logan, probabil mai merg si pe alte marci insa eu nu le stiu.
                          sigpic

Comment

Proiectoarele Valeo sunt identice cu cele originale si sunt net superioare celor care le copiaza si au preturi atractive.

Am avut in teste proiector original VALEO si proiector fabricat in Turcia identic ca aspect fara marcaj Valeo si cu becuri no name. In primul rand lumina reflectata folosind acelasi bec (Osram montat inclusiv pe cele ieftine) era diferita pe luxmetru, asta denota calitatea reflectorului. Masuratoarea s-a facut in laborator cu echipament Fluke si Bridge.
                            Ne-am chinuit sa montam becul Osram in proiectorul ieftin pentru ca acesta se putea misca si monta si stramb, in proiectorul Valeo intra la fix si se aseza tot timpul in aceeasi pozitie. Dupa ~60 minute de functionare carcasa proiectorului Turcia mirosea specific plasticului incalzit si dadea semne de topire, aici am zis ca nu e concludent pentru ca in mers se ventileaza mai bine, insa proiectorul Valeo era incins dar nu avea nici o problema.

Concluzia este ca daca le cumparati pentru voi sa va lumineze bine si sa nu va enerveze cand se sparg, se ciupesc sau se aburesc, alegeti intotdeauna produsul original oferit de dacia sau proiectorul original oferit direct de Valeo. Daca puneti proiectoare doar ca sa arate bine masina sa nu fie locul gol puteti alege si variantele ieftine. In momentul in care dati 60 ron pe un proiector cu bec ganditi-va ca un bec bun de la Osram pentru acel proiector costa 40-50 ron.
                            Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                            Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

soran , pot sa dau like ca pe facebook la ceea ce-ai scris mai sus?
                              ai perfecta dreptate , inca un exemplu : calitatea e direct proportionala cu pretul!
                              Pain brings out the truth in us all...
                              ...how much truth can you stand?

Comment

Salut pe toata lumea,
                                este primul meu post si as vrea sa va intreb ca la Loganu asta nou ( 1.6 16 v ) care-l am de citeva zile am constatat ca becurile in proiectoare nu mai sint H11 ( ca la Loganul care l-am vindut ) ci un tip nou de care nu am auzit si nici vazut in magazine, decit pe net, se numeste PSX24W, bec normal, deci nu halogen, de 24 W.
                                S-ar putea monta H11 in locul lor ? Ca la 24W nu stiu de ce le-au mai pus proiectoarele alea ?
                                Astept parerile voastre.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google