Diferenta Intre Fuzeta Cu Abs Si Fara Abs Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diferenta Intre Fuzeta Cu Abs Si Fara Abs Logan

Stie cineva care este diferenta intre o fuzeta cu abs si cea fara abs?
    Bineinteles in afara de diferenta de pret de aprox 300 lei.
    cu ABS = 190 lei
    fara ABS = 490 lei ????????????????????

Sigur nu ai incurcat ?

"cu ABS = 190 lei
    fara ABS = 490 lei ?"

Din cate stiu cel cu abs e mai scump si cel fara e mai ieftin .

Comment

Eu am intrebat la o firma locala,
      cu ABS ii vo 450 lei
      Fara ABS ii vo 385 lei.
      Acum, o sa ma mai multe detalii la sfarsitul saptamanii cand merg sa comand (fara ABS)

Comment

Cea fara ABS nu are locasul pentru senzorul de ABS. Daca vine cu tot cu rulment, atunci difera si acesta.
        GL-22-TOF

Comment

sunt la fel ambele tipuri de fuzete,doar ca cea cu ABS are in spatele rulmentului o clema unde se baga senzoru si cea fara nu are nimic in spatele rulmentului,dar ambele au aceeasi degajare pentru senzori

Comment

nu cred ca difera foarte rau fuzeta cu abs fata de cea fara , se poate adapta , planetarele difera , alea nu le poti modifica dar la fuzeta ai ce face

Comment

banuiesc ca voi va intrebati despre ansamblul fuzeta-portfuzeta si rulment. fuzeta este cea pe care se fixeaza discul de frina si nu are importanta daca masina are sau nu ABS; portfuzeta este cea care se prinde de amortizor, cap bara directie si rotula; in ea exisa practicata o alveola unde este pozitionat senzorul ABS (la auto dotate cu ABS). in fine, rulmentul pentru ABS are specific o banda magnetica pe care exista niste "tinte" care sint citite de catre senzor; de asemenea rulmentul se livreaza cu o "colivie in care se fixeaza senzorul. deci, in concluzie putem spune ca rulmentul este caracteristic sistemului ABS.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google