Cum Deosebesc O Janta Originala De Una Aftermarket

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Deosebesc O Janta Originala De Una Aftermarket

Doresc sa achizitionez un set de jenti pentru Logan. Pe cele gasite la dealer scrie cu galben DACIA-RENAULT si au si o eticheta de hirtie alba cu albastru parca. Pretul e de 159 lei/buc .
    Am fost in AutoVit si am gasit jenti facute de o firma din iasi si altele zicese originale care aratau ca cele originale de la dealer(inscris DACIA-RENAULT) si eticheta hirtie. Cost 120 lei original si 110 de la iasi.
    Cum ma pot asigura ca cele de 120 lei(originale) sint intr-adevar originale.

Au si o referinta renault din 10 cifre stantata/serigrafiata pe ele pe undeva

In teorie alea de la dealer ar trebui sa fie originale, pentru restul poti avea oricand dubii.
    Last edited by einstein1984; 27 September 2011, 22:21. Reason: Automerged Doublepost
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

facand o paranteza , la 6 mil nu iti iei niste jante mai calumea decat niste table ?
      pe cine intereseaza daca jantele din tabla sunt originale sau nu ... rotunde sa fie sa poti sa dai cu ele in gropile ce vor aparea la iarna cand crapa asfaltul .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pai la cat de bune sunt alea de ASAM , sa nu dai in groapa si sa ramana janta in 2 bucati.

Comment

Alea de asam sunt exact ''table'', am avut una si dupa ceva kilometri sa ovalizat.

Comment

Exista opinii de la cei care au cumparat jenti numite 'originale' din autovit ?

Comment

Eu am luat de la mioveni si au fost ok.

Comment

eu cand ii aud pe unuu ca cica "ia de la dealer ca alea sigur sunt originale " sau "repare-ti masina la dealer ca iti pune piese origine " ...e uite ca nu e asa , pt ca mi-e cand am fost si mi-au reparat-o dupa acident , nu mi-au pus piese originale , aripa care a fost "sifonata" suna ca o conserva goala , si cea care a fost pe masina si nu a fost niciodata schimbata se aude a plin ... e o intreaga discutie aici ... dealerul pune piese contrafacute ca sa faca masinile cu bani mai putini si sa le treaca in acte cu preturi umflate... daca vrei originale ia-le de pe o masina care a fost busita , macar 2 sunt neatinse +2 de la alta masina si gata , pe ale mele scrie renault si sunt si gravate cu rombul ala de la renault ..sper ca ti-am fost de folos

Comment

original au stantata si celalalte nu;)

Comment

@ user2000 - sansele sa iei piese contrafacute de la dealer sunt mult mai mici, mai ales daca ai ceva cunostinte in domeniu auto.
                    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google