Geamuri Electrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iam trimis pm nu imi raspunde nu are cineva nr lui de telefon???

Comment

Am eu id-u lui de mess... daca esti interesat da un PM

Comment

Desi nu am inteles nimica din topicu asta am si eu cateva intrebari , am versiunea ambiance de la logan si mam saturat sa dau la manivela si m-am hotarat sa imi montez si eu geamurie electrice, intrebarile sunt urmatoarele:
        ce trebuie sa cumpar pentru aceasta motificare.
        unde trebuie sa ma leg cu macaralele sau unde trebuie sa bag mufele de la cablurile macaralelor electrice ca sa fie totul ok, nu as vrea sa ma apuc sa tai cabluri ca sa ma leg din alta patre, toate parerile sunt binevenite..

Comment

Sper sa fie de ajutor: cablajul geamurilor electrice, instructiuni de montare / demontare macara, alocare pini uch pentru conexiuni.
          Attached Files
          GL-22-TOF

Comment

Am vb cu baiatu care imi da macaralele si mia zis ca nu are nici o treaba cu uch`u.. De unde credeti ca e cel mai indicat sa trag curent ptr ele.. Banuiesc ca traseul vine cam asa : alimentare butoane macarale

Comment

In primul rand, alimentare geamurilor electrice este prin plus (+) protejat, adica din UCH, nu direct din baterie. Deci are legatura si cu UCH-ul.
              GL-22-TOF

Comment

Geamuri electrice

Sherlock07 am inteles ca pune geamuri electrice cu 400 lei (kit+montaj)(kit'ul lui)
                sau Silviu_79 avea la vanzare macarale pt geamuri electrice cu 310 lei setul (montajul te intereseaza unde il faci) (preturi informative)

Comment

geamuri electrice

Originally posted by danielliviu View Post
                  In primul rand, alimentare geamurilor electrice este prin plus (+) protejat, adica din UCH, nu direct din baterie. Deci are legatura si cu UCH-ul.
                  imi pare rau ca va contrazic dar actipnarea geamurilor electrice fata sau spate nu are nici o legatura cu UCH ul ci numai cu plus dupa contact si cu sigurantele aferente

Comment

Sa inteleg ca daca pun butonul de pe bord in scurt , si ma leg cu un buton la firul de alimentare al motorasului, pot pune comanda pe portiera?

Comment

Da, dar nu mai bine tragi direct fir, ce rost are sa pui la masa butonul de pe bord si sa legi alt fir de el?
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dar nu vreau sa leg de el...Ci sectionez alimentarea motorasului...Din portiera...Si ma leg acolo cu boton.
                        Butonul din bord o sa ramana anulat.(pe direct)

Comment

Da, asa e mai bine si merge.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by TuningBoy View Post
                            Am vb cu baiatu care imi da macaralele si mia zis ca nu are nici o treaba cu uch`u.. De unde credeti ca e cel mai indicat sa trag curent ptr ele.. Banuiesc ca traseul vine cam asa : alimentare butoane macarale
                            la ce bani ai luat macaralele?
                            www.loganclub.ro/forum/member.php?u=33004

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google