Accident Logan - Caut Piese

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Logan - Caut Piese

Am avut un accident cu Dacia Logan, intr-o noapte ploua si intr-o curba am reusit sa derapez si sa ma trezesc in poarta la un om, dupa ce m-am dat peste cap si m-am rostogolit de cateva ori, totusi cei 3 care eram in masina nu am suferit rani grave, doar minore. Deci ma intereseaza preturile actuale cu tva la anumite piese si eventual sa si cumpar, va rog sa precizati, daca sunt noi sau second hand(sau cu mic defect, zgarietura s.a.m.d), si daca sunteti dispusi sa le trimiteti prin curier in Cluj-Napoca. Piesele de care am nevoie sunt :
    Aripi fata (stanga + dreapta)
    Capota
    Far (stang + drept) -normale sau tuning( vreau poza la cele tuning )
    Stop (stang + drept) -normale sau tuning( vreau poza la cele tuning )
    Usa dreapta (fata + spate)
    Parbriz, luneta, geamuri usi stanga (fata + spate)
    Aripa dreapta spate
    Airbag volan + airbag dreapta din bord. VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Aripi fata (stg+dr) - 72 euro
    Capota - 200 euro
    Faruri (stg+dr) - 170 euro
    Stopuri (stg+dr) - 100 euro
    Usi (stg+dr) - 410 euro
    Geamuri (Parbriz + luneta + geamuri usi stanga - 440 euro
    Aripa dreapta spate - 370 euro
    Airbaguri - 260 euro
    UCE Airbag ~ 300 euro

Preturile sunt fara TVA si sunt preturile de la dealer, eu nu vand nimic.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ms Andrei, astept si de la altii

Comment

Lol ce de bani Andrei !..

Grunding,cauta la dezmembrari Loganuri terci..de la unul iei o usa,de la altu o aripa + un far..si poti sa gasesti destul de usor in culoarea masinii.
        Am fazut Loganuri rupte in doua..lovite numai in spate..etc..nu se merita sa iei noi.

Comment

Stopuri spate cu semnalizare galbena , date de pe masina mea jos 200ron ambele.Daca te intere da un P.M.((in stare buna nu is zgariate.
          Last edited by sebi4fc; 22 April 2008, 01:33.

Comment

@alex21: nici nu ma gandeam sa iau noi, nu imi permit...is student.. daca aveam bani, luam alta masina... asa mai strang cativa bani si mai iau un geam, o oglinda...

Comment

Casco nu ai?

sigpic

Comment

Http://www.loganclub.ro/forum/de_van...05.html?T=4105 uite aici omu vinde niste piese dupa masina lui ptr ca o dezechipeaza ptr raliu

sigpic

Comment

Daca aveam casco, eram foarte fericit. Primeam alta masina, politistul care a fost la fata locului a evaluat paguba la 70% dupa o privire, iar dupa o inspectie mai atenta, se vedea ca este si directia de la roata soferului distrusa, brat, rotula, tambur, planetara... cam tot. Cand va fi gata masina, voi face casco.

Comment

Eu zic mai bine so vinzi dai avans de alt logan nou cu tot cu casco si gata... oricum scuze ca-s offtopic , dar dece nu ti-ai facut casco? Chiar asa greu era sa dai un milion pe luna sau 10-12 pe an cum ai avut cateva sute de masina?

sigpic

Comment

Ai mei au cumparat masina, de prost nu am facut casco, e primu accident. pana nu o patesti nu crezi ca ti se poate intampla chiar tie. A fost invatatura de minte. Nu dispun de atatia bani ca sa iau alta, iar motorul nu a fost afectat, cu motorul ei am bagat-o in garaj. caroseria e cea mai afectata.

Comment

Ce sa zic spor la reparatii... vezi ca pe forum sunt destui baieti silviu79 , claudiu uitate la bursa poti cumpara destule de la ei la preturi ok ei nu au tablaraie dar au tot feluri de plasticaraie si piese ptr directie etc...

sigpic

Comment

Am luat stopurile; acuma prioritatea o au aripile fata(stanga dreapta), capota, usa dreapta spate, aripa spate dreapta si farurile... geamurile si airbag-urile le pot pune si dupa ce repar caroseria...astept oferte

Comment

Cauta geamuri la gimarom, sunt mult mai ieftine
                            eu am pus parbriz cu parasolar la ei cu 5 milioane

Comment

Momentan ma intereseaza piesele de caroserie, dar mersi de informatie. Si la lista de cumparaturi se adauga si rezervorul, sper sa nu mai gasesc alte probleme...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google