Accident Logan - Caut Piese

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru cei care au nevoie de ceva piesa, va dau o sugestie mergeti in service-uri si vorbiti cu baietii, nu cu patronu, si va dau piesele fara sa vada patronu la preturi foarte avantajoase, eu am luat usa fata dr cu 100 ron si usa spate dr 150 ron, cu un defect mic cea din fata. Si am gasit prin dezmembrari si alte piese va zic preturile ca poate va intereseaza pe unii :
    Capota : 200 ron
    Aripi fata: 80 ron buc
    Geamuri dreapta: 80 ron buc.
    Mai am nevoie de aripa spate dreapta, luneta si parbriz, faruri si airbag-urile.. daca aveti careva astept oferte.

Comment

Scuze de offtopic.Dar unde pot gasi cel mai aproape dezmembrari de Logan?
      Precizez ca eu sunt din Baia MAre
      sigpic

Comment

Eu iti sugerez sa mergi la reprezentanta Dacia din Baia Mare.. La tinichigerie.. Si vorbeste cu oamenii de acolo, eu am luat de la unu care si-a dus piesele acasa, mai multe piese, avea tipu in garaju lui la usi de logan, capote, aripi, de toate.. Asa-s romanii strangatorii. Astia cu dezmembrarile nu prea au logan foarte rar gasesti, ca-s masini relativ noi, de 4 ani doar. Si sa nu uit, am luat majoritatea pieselor, usa, capota, aripi, faruri... Mai am nevoie doar de airbag-uri, luneta si parbrizul le iau noi. Numai bine

Comment

Felicitari, chiar ma bucur ca ai gasit piese asa ieftine, mai ales aripa la 80 de lei, ) trimite si mie una la 80 de lei. AM nevoie aripa stanga fata.
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Originally posted by Grundig View Post
            Ai mei au cumparat masina, de prost nu am facut casco, e primu accident. Pana nu o patesti nu crezi ca ti se poate intampla chiar tie. A fost invatatura de minte. Nu dispun de atatia bani ca sa iau alta, iar motorul nu a fost afectat, cu motorul ei am bagat-o in garaj. Caroseria e cea mai afectata.
            naspa ca nu ai casco, 10-12mil nu mai conteaza... Incepator? Cred ca ai avut viteza de ai derapat, si cred ca si cauciucurile duse, asa a patit si un prieten de-al meu, uita-te ca am un postat eu poze cu masina dupa accident. Si faza cu primu` accident, nu iti trebuie mai multe, doar o clipa de teribilitate si o poti mierli...
            sigpic

Comment

Pt KeanuRev... Vad ca esti din Cluj, du-te pe dorobanti la reprezentanta dacia, in spate la tinichigerie, si vb cu aia de acolo despre aripa stanga fata si iti gasesc ei ieftin.

pt gogoasha69: la faza cu primu accident, am vrut sa zic ca e primul accident al masinii, nu eram singurul care o conducea, daca o lovea altcineva inaintea mea probabil ca masina avea deja casco. Pana mori tot incepator ramai, am undeva intre 8-10 mii de km la bord,a fost un moment de prostie, care ma va costa la final undeva la 5-6 0000 de ron, piesele de caroserie m-au costat 2000 de ron, 2 usi, capota fata, capota portbagaj, aripa fata stanga, aripa fata dreapta, aripa spate dreapta(noua la 325 ron).
              Peste vreo luna va intra in service, dupa ce o termina voi merge pana la locul accidentului, si voi trece si pe la domnu sef de post, sa vad daca imi poate da pozele facute in acea noapte. Am realizat treaba cu o clipa de neatentie si te poti duce, dar am realizat si ca cineva de sus ma iubeste, daca nu ma rasturnam si intram direct intr-o casa nu stiu daca mai scriam azi pe forum.

Comment

piese sh

Parbriz fata 200 ron,luneta 200 ron,geamuri laterale 90 ron,aripi fata 70 ron,capota fata 200 ron,usi neatinse 250 ron ,usi putin atinse 150 ron,plansa bord 200 ron,motor 1,4 350 euro,cutie benzina 300 euro,cutie diesel 400 euro,motor diesel 800 euro,fete usi de interior 100 ron,gasiti orice piesa din dezmembrari doar pt logan.Livrare oriunde in tara prin curier.0730578374

Comment

stop st 130 lei sh, volan cu airbag cu ax cu tot 400 lei sh provenite din fostul meu Logan dezmembrat

Comment

da-mi un pm pe herlosu_octavian@yahoo.com si nu o sa-ti para rau.Si eu am patit la fel si am rezolvat cu bani putini.

Comment

airbag

Salutare!

Am patit-o si eu....am nevoie de module de air bag sofer+pasager + calculator. Stie careva de unde pot lua? Exclus reprezentanta (Autoeuropa Timisoara...ca ma usuca)

Comment

am airbag pt volan 200 lei second hand. stare perfecta. (am volanul cu totul)
                        stop stanga cu geam galben la semnalizare 120 lei

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google