Caut si eu o nuca din aceea ca la prestige ! Stie cineva unde se pot gasi (piese auto , service autorizat , reprezentanta) si cat costa ?
Nuca PRESTIGE
Collapse
X
-
-
Originally posted by Shadowss View PostCaut si eu o nuca din aceea ca la prestige ! Stie cineva unde se pot gasi (piese auto , service autorizat , reprezentanta) si cat costa ?
sigpic
Comment
-
Comment
-
De gasit am gasit si inainte sa postez , dar nu stau sa fac comanda si sa imi trimita x si y eu am intrebat unde se pot gasi si cat costa ca sa mi le pot procura si singur !!! Iar silviu din ce am vazut are nuca aceea neagra completa eu am specificat ca vreau de prestige (negru cu argintiu) cu tot cu terminatia ai din piele !
PS : m-ar interesa daca as putea sa pun si volan din piele si cat costa !Last edited by Shadow; 9 May 2008, 11:34.
Comment
-
Du-te la mioveni sa ti-o procuri singur... dupa ce ca alex86 sta si da search ti-a gasit omu potrivit tu esti nemultumit , deci nuca de prestige(invelita in piele si capac cromat) sau sandero(doar capac cromat) gasesti la bursa la silviu79 , adytt si mai sunt nise tipi...
costa 80de ron parca si dai comanda la ei si-ti vine cu posta , alta solutie nu ai sau in targ vitan in bucuresti
sigpic
Comment
-
Ok ms mult , am vrut sa specific ce vreau clar , pentru ca la silviu am vazut altceva nu am zis cu gand rau :P
Comment
-
Silviu are fff multe chestii pe stoc, sau aduce alte lucruri noi. Recomandarea mea ar fi sa vb cu el pe thread, si sa il intrebi daca are, iar daca nu.....daca aduce...si poti sa stai linsitit in legatura cu seriozitatea tranzactiei, pt ca multe persoane de pe forum au apelat la serviciile lui, printre care si eu, si a fost extrem de serios, si totul a decurs OK.
Bafta in cautare!!
sigpic
Comment
-
Nu imi faceam probleme ca nu este serios doar ca ma gandeam ca poate gasesc si in Craiova , whatever i-am dat mesaj privat si l-am intrebat unele chestii , astept sa imi dea raspunsul si voi face comanda . multumesc tuturor
Comment
-
Manerul levierului de viteze costa 70 euro la dealer, si volanul de piele costa 280 euro.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostManerul levierului de viteze costa 70 euro la dealer, si volanul de piele costa 280 euro.
PS : m-am hotarat renunt la Laureate imi iau Prestige , adica ultima varianta aparuta ! Nu are rost sa ma apuc sa ii fac eu imbunatatiri costa prea mult !!!
NU am airbag lateral , nu am piele pe volan si schimbator nu am ABS (cel mai important) nu am multe ... asa ca fac un PayBack
Mersi oricum pentru preturi
Comment
-
Mergi la dealer si vezi cat iti ofera pe Laureate, prin programul Buy-back. Daca nu-ti convine, o vinzi tu si asta e.
Comment
-
Pai mi-au dat 5200 euro dealerul din Craiova (REDAC) eu zic ca e bine , masina este fabricata noiembrie 2004 , cumparata in ianuarie 2005 (atunci a venit comanda) deci are 3 ani practic si vreo 130.000 km , stare impecabila nu am avut nicio problema cu ea , au verificat-o etc. si mi-au zis ca atat ofera. crezi ca iau mai mult daca o vand singur ?!
Comment
-
Revin la thread , stie cineva cum se monteaza (am Laureate) se monteaza normal ?! Se poate adapta , cum e la Prestige ?! Se cumpara si partea de jos ?!
Daca stie cineva cum se monteaza sau are ceva poze il rog sa puna!
Comment
-
Se scoate cea veche si se monteaza cea noua, nu trebuie facuta nici o modificare. Se poate cumpara si burduful de piele.
Comment
Comment