[B]Zilele trecute am avut o problema,cineva m-a lovit din spate(usor) chiar in zona butonului de la portbagaj,acesta ne mai deschizandu-se.Stie cineva caruia i s-a intamplat asta,cam cati bani trebuie sa am sa-l schimb?Multumesc Anticipat!
Buton+Mecanism Pret?
Collapse
X
-
De regula se schimba toata colectia de incuietori, cauta un dealer Dacia prin New York pe la tine si vezi ce raspuns primesti.
-
-
sau daca esti mai sperios din fire ca chiar ti se va intampla atunci tragi din timp o sfoara - sarma d-asta maleabila pana sub bancheta din spate . O fixezi in 2 -3 locuri pe capota sa nu te incurci de ea de fiecare data cad umbli in portbagaj , iar daca ai vreodata probleme cu actuatorul pur si simplu tragi de ata . Solutii sunt...bani de facut "clean" mai trebuiePain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
mi s-a stricat butonul de portbagaj se invarte in gol, am montat acuator, dar si acesta nu stiu ce a patit(cred ca a alunecat tija si nu mai deschide) bancheta din spate nu se poate lua jos ca sunt niste bari metalice intre bancheta si portbagaj.
Cum sa deschid portbagajul????????????????/
Comment
Comment