Buton+Mecanism Pret?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buton+Mecanism Pret?

[B]Zilele trecute am avut o problema,cineva m-a lovit din spate(usor) chiar in zona butonului de la portbagaj,acesta ne mai deschizandu-se.Stie cineva caruia i s-a intamplat asta,cam cati bani trebuie sa am sa-l schimb?Multumesc Anticipat!
    Last edited by valeriuciprian; 13 March 2012, 12:50.

De regula se schimba toata colectia de incuietori, cauta un dealer Dacia prin New York pe la tine si vezi ce raspuns primesti.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

[B]ok,ms mult!)
      Last edited by valeriuciprian; 13 March 2012, 12:50.

Comment

sau fa sa se deschida portbagajul din buton si iesi mai ieftin si faci portbagajul clean

Comment

user2000: Si cand se strica deschiderea din telecomanda pune levieru pe portbagaj sa-l deschizi )) Asa am si eu din telecomanda dar mai am butonul pe portbagaj
          Şoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu

Comment

daca se strica actuatorul ala ... scoti banchetele si deschizi usor portbagajul

Comment

sau daca esti mai sperios din fire ca chiar ti se va intampla atunci tragi din timp o sfoara - sarma d-asta maleabila pana sub bancheta din spate . O fixezi in 2 -3 locuri pe capota sa nu te incurci de ea de fiecare data cad umbli in portbagaj , iar daca ai vreodata probleme cu actuatorul pur si simplu tragi de ata . Solutii sunt...bani de facut "clean" mai trebuie
              Pain brings out the truth in us all...
              ...how much truth can you stand?

Comment

sa mai faca si aia galagie ... lasa ca nu ramai cu portbagajul blocat doar sa-l ai plin si sa nu poti sa scoti ce ai in spate .... oricum, daca faci o treaba buna cu alea, nu se intampla nimic

Comment

mi s-a stricat butonul de portbagaj se invarte in gol, am montat acuator, dar si acesta nu stiu ce a patit(cred ca a alunecat tija si nu mai deschide) bancheta din spate nu se poate lua jos ca sunt niste bari metalice intre bancheta si portbagaj.
                  Cum sa deschid portbagajul????????????????/

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google