Placă De Duster Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Placă De Duster Pe Logan

Salutare,
    Am o întrebare pentru voi . Adică mai multe . Are cineva pe forum o placă de Duster cu CB. Se potrivește pe un Logan din 2007 (PH1), în locul plăcii originale? În aceeași vitrină, cu aceeași serigrafie, etc.? Va merge CB-ul?
    Eu nu am acum martorul pentru uși deschise activ, dacă pun placa asta care are, îmi va sta martorul aprins tot timpul? Sau doar când unul dintre întrerupătoarele de la ușile față, sau portbagaj va fi «activat»?
    Și martorul de ESP (placa vine de la un Duster 4x4) din câte știu eu, va sta tot timpul aprins. Cred că va fi ascuns sub serigrafia asta pe care o am acum (neagră, simplă). Dacă va fi ascuns, se va vedea vreo urmă de lumină, mai ales noaptea? De anulat, cum îl pot anula? Doar scot ledul respectiv?
    Mulțumesc.

N-ai decat sa incerci si sa ne spui si noua.
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Sa o luam pe rand:
      - CB-ul va merge daca tragi si firele necesare. Adica debitul de carburant (un fir din cutia de relee de la motor pana in tabloul de bord, si firele pentru butonul de actionare)
      - martorul de usi deschise nu va sta aprins, nu va fi functional daca nu este cablat firul necesar (de la UCh la tabloul de bord)
      - martorul de ESP nu va sta aprins cred deloc, pentru ca nu este nici un cablaj in instalatia electrica a loganului care sa dea aceasta comanda.
      GL-22-TOF

Comment

Sunt si eu interesat de o placa, dar ma gandeam ca este prea complicat, serigrafia de duster merge montata pe logan?

Comment

Uite in poza si vezi cum se potriveste serigrafia de Duster pe bordul de Logan 2006:
          Attached Files
          GL-22-TOF

Comment

Mi se pare ok, chiar daca sunt ceva diferente intre ele, dar iti apare afisaj pentru lumini fz scurta - lunga?

Comment

Absolut toti martorii care erau inainte functionali sunt si acum. Doar ca simbolul de la dezactivare airbag pasager este acum 2WD . Dar martorul functioneaza corespunzator.
              GL-22-TOF

Comment

Foarte misto, o sa fac si eu trecerea la serigrafie de duster, oricum mi se pare ca da mai bine decat cea alba de prestige, mersi

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google